Caner Erkin Fenerbahçe'de Kalmak İstiyor

Caner Erkin Fenerbahçe'de Kalmak İstiyor

Fenerbahçe'de yaşadığı krizle gündeme gelen ve önce tartışan sonra özür dileyen Caner Erkin'in Inter ile anlaşmasına rağmen Fenerbahçe'de kalmak istediği iddia edildi.

Tecrübeli oyuncu Caner erkin İnter ile anlaştı fakat imza atmadı. İtalyan devi baskı yapsa da Caner, Fenerbahçe’de devam etme hayaliyle imzayı geciktiriyor.

Caner Erkin’in aklı fikri Fenerbahçe’de… Galatasaray derbisi öncesinde kampta yaşanan olaylar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan tecrübeli oyuncu daha sonra özür dilemesine rağmen affedilmemişti.

Milli futbolcu bu süre içerisinde Mancini’nin çalıştırdığı İtalyan devi İnter ile anlaştı fakat resmi imzayı hala atmadı. İtalyan kulübünün imza için artık baskı yapmaya başladığı öğrenilirken, Caner’in hala Fenerbahçe’de devam etme hayali kurduğu ve bu yüzden imzayı sürekli geciktirdiği öğrenildi. Özellikle son FFP kısıtlamalarının ardından Caner’in, İnter’i ne kadar daha bekleteceği merak ediliyor. Oyuncu ve İnter arasında bu olay dışında hiçbir pürüz bulunmuyor.

SADECE 13 MAÇ OYNADI

Fenerbahçe’nin milli oyuncusu, bu sezon istediği kadar forma şansı bulamadı. Formasını Hasan Ali Kaldırım’a kaptıran ve bu duruma sezonun ikinci yarısındaki Galatasaray derbisi öncesi isyan ederek Pereira’yla tartıştığı için kadro dışı bırakılan Caner, bu sezon sadece 13 maçta ter döktü. Sarı- Lacivertliler’le 6. sezonunu geçiren ve en az forma şansı bulduğu dönemi yaşayan 28 yaşındaki futbolcu, kötü bir sezonu geride bıraktı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.