Caner Erkin Inter Milan'a Gidecek İddiası

Caner Erkin Inter Milan'a Gidecek İddiası

Hem spor hem magazin dünyasının gündemden düşmeyen ismi Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in İtalyan Inter Milan'a gideceği iddia edildi.

İtalya'da sürekli gündeme gelen Caner Erkin'in Inter Milan'a gideceği iddiası, Türkiye'de de sıkça dile getiriliyordu. Bugüne kadar yapılan iddialar içerisinde en ciddisi bugünlerde dönmeye başladı. İddialara göre Caner Erkin, Inter ile senede 2.5 milyon Euro almak üzere 4 yıllık anlaştı.

Dün gerçekleştirilen Galatasaray Fenerbahçe derbi karşılaşmasında, Vitor Pereira ile tartıştığı için Hollandalı tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin hakkında İtalyan spor sitelerinde Inter Milan'a transfer olup Serie A takımları arasında mücadele edeceği yer aldı. 2015 sonları 2016 başlarından beri İtalyan ve Türk spor medyalarında sürekli iddia olarak yer alan haber son zamanların en ciddi girişimi olarak öne sürüldü.

27 yaşında olan sol bek oyuncusu Caner Erkin uzunca bir süredir hem magazin hem de futbol muhabirlerin yakın takibindeydi. Özel hayatında yaşadığı sorunlar karşısında sessiz kalan ve medyaya yansımasına pek sıcak bakmayan deneyimli futbolcu, geçtiğimiz günlerde, boşanmasının üzerinden kısa bir zaman geçmesinin ardından yeni bir kadınla görüntülenmişti.

Caner Erkin'in Inter Milan ile anlaştığı iddiası İtalya'da bir çok  haber sitesinde son dakika haberi olarak verildi. Inter'in Erkin'e ilgisi yeni de değil. Daha önce de iddialar ortaya atıldığında Inter kanadı anlaşma iddiasını yalanlamış ancak görüşme gerçekleştiği konusunda sessiz kalmıştı.

Mancini'den Erkin'e methiye

Bir dönem Galatasaray'ın hocalık görevini de üstlenen ve şu an Inter Milan'ın başında olan Roberto Mancini, Türk Milli Takımı'nda da forma giyen Erkin için, kendisini tanıdığını ve çok iyi bir futbolcu olduğunu söylemişti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.