Canlı Basket Sonuçları & Skorları

Canlı Basket Sonuçları & Skorları

Bir basketbol tutkunu olarak canlı basketbol sonuçları ve en popüler basketbol liglerindeki canlı skorları takip etmek artık çok kolay.

Dilediğiniz basketbol karşılaşmasının canlı skorlarını anlık olarak takip edebilir, heyecan dolu canlı basket maçlarını izleyerek milyonlarla birlikte bu coşkuya ortak olabilirsiniz.

En Sevilen Basketbol Takımları Hangileri?

Basketbol dendiğinde akla gelen ilk basketbol liglerinden biri NBA… Birbirinden popüler yıldızlarıyla dolu NBA takımları milyonlarca taraftara sahip. NBA’de San Antonio Spurs, Philedelphia 76ers, Oklahoma City Thunders, Cleveland Cavaliers, Los Angeles Lakers, Miami Heat, Golden State Warriors, Toronto Raptors ve daha birçok NBA takımı bulunmakta… Siz de bir NBA izleyicisi olarak canlı skor basketbol tablolarını yakından takip edebilir basketbol keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Basketbol Kuralları Nelerdir?

Bir takım oyunu şeklinde oynanan ve kapalı basketbol salonlarında profesyonel olarak gerçekleştirilen basketbol sporu, 5 kişilik iki takımın karşılaşmasından oluşmaktadır. Sadece el ile oynanabilen basketbol, spesifik kurallara sahip olmakla birlikte dünyanın en popüler ikinci sporu konumundadır. Basketbol oyununun temel oynayış biçimi çerçevesinde topu hareket ettirmek, takım arkadaşlarına pas atmak ve topu potaya sokmak mantığı vardır.

bilyoner.jpg

Takımlar 5 kişiden oluşmakla birlikte her bir takımın kenarda 7 adet yedek oyuncu bulundurma hakkı bulunmaktadır. Oyun süresi ise bazı ülkelerde 10’ar dakikalık 4 periyot, bazı ülkelerde ise 12’şer dakikalık 4 periyot halinde oynanır. Takımların hücum süresinin 24 saniye olması, bir oyuncunun 5 faul yapması halinde oyun dışı kalması ve üç sayı çizgisi dışında yapılan başarılı pota atışlarının 3 puan sayılması da diğer genel geçer basketbol kuralları arasındadır.

Canlı Basket Sonuçları ve Skorları Nereden Takip Edilir?

Canlı basketbol karşılaşmalarını izlemek ve oynamış olduğunuz kuponun heyecanını canlı canlı yaşamak için doğru adres, Bilyoner! Siz de canlı basketbol izlemek ve en güncel basketbol karşılaşmalarına hakim olmak için Bilyoner'den yararlanabilir, dilerseniz hemen bir kupon oluşturarak bahis heyecanını yaşayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.