Cansever’den gençler için şarkı

Cansever’den gençler için şarkı

Cansever, yeni teklisi ‘Ondan Ver Bana’ ile çok yakında dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor. Cansever, ilk kez farklı bir sound’ta şarkıyla dinleyicisini selamlamaya hazırlanırken "Bu şarkı genç nesle, Z kuşağına armağanım olacak" dedi.

Fantezi müziğin sevilen sesi Cansever, yeni teklisi ‘Ondan Ver Bana’ ile çok yakında dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor. Söz ve müziği Cansever’e, aranjesi ise Akmal Azimov’a ait olan şarkının video klibini ise yönetmen Erkan Nas çekti. Cansever’e klipte 10 kişilik genç bir oyuncu kadrosu eşlik etti.

q4a9411.jpg

Cansever Müzik Production & Warble Media etiketiyle dijitalde yerini alacak olan ‘Ondan Ver Bana’ için iddialı konuşan sanatçı "Sevenlerim ilk kez benden arabesk dışında farklı bir tarzda şarkı dinleyecek. Gündemi yakalamaya çalışıyorum. Her ne kadar tarzım arabesk de olsa insanlar neler seviyor, neleri takip ediyor araştırıyorum. Dolayısıyla bu şarkımla da Z Kuşağı’na, genç nesile güzel bir şeyler vermek istedim, umarım amacım güzel bir şekilde yerini bulur" dedi.

Öte yandan Cansever, TikTok’ta şarkılarının gördüğü ilgiden de oldukça memnun olduğunu söyledi.

q4a9387.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum