Çarşamba gününüzü dansa ayırın

Çarşamba gününüzü dansa ayırın

Karşıyaka Sanat Derneği ile Bostanlıspor ortak proje ile Karşıyakalıların dans öğrenmesi için “Çarşamba gününüzü dansa ayırın” projesini hayata geçirdi.

Karşıyaka Belediyesi Gode Cengiz Spor Tesislerinde açık havada yapılan ve hafif yağmurun yağdığı ilk çalışmada katılımcılar zeybek, Arjantin Tangosu, Zeybetiko, sirtaki oynadı. Coronavirus önlemlerinin sıkı sıkıya uygulandığı çalışmayı dans eğitmeni Mehmet Danacı yönetti.

Bostanlıspor ve Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy Bostanlıspor ve Karşıyaka Sanat Derneği’nin ortak projesi olan “Çarşamba gününüzü dansa ayırın” projesinin ilk çalışmasına gelenlerin, dans sırasında yağan yağmura bile aldırış etmediklerini söyledi.

dans-6.jpg

Başkan Avni Erboy şöyle dedi:

"İlk etapta mesafeli olan zeybek, sirtaki, zeybetiko, çiftlerde eş olmak şartıyla Arjantin Tangosu dersleriyle başladık. Her hafta Çarşamba günleri saat 13.00’de başlayacak olan çalışmalarımıza her yaş grubu katılabilir. Seviyeye göre grup halinde tüm coronavirus önlemlerinin alınarak yapılacak olan derslerimizde eğitimci olarak, bu işin uzmanı olarak kabul ettiğimiz, son derece tecrübeli ve şampiyonlukları bulunan Mehmet Danacı görev yapacak. Kayıt olmak isteyenler 0 544 7351912 numaralı telefona müracaat edebilirler, isteyenler de Çarşamba günü gelerek danslara katılabilirler.” Projenin eğitmenliğini üstlenen Mehmet Danacı, eski kursiyerlerini de davet ederek, “İlk çalışmamız harika geçti diyebilirim. Yağmur başladı. Keselim dedim ancak devam etmemizi istediler. Dans sevgisi böyle. Karşıyakalıları Çarşamba günü dans öğrenmeye davet ediyoruz” dedi.

dans-haber2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.