Cash Clup'a, magazin ödül getirdi

Cash Clup'a, magazin ödül getirdi

Birçok iş kolunda yatırımları olmasına rağmen Clup işletmesi ödülü alan iş insanı Faruk İnal, magazine değen iş kolu çabuk duyuluyor ifadesinde bulundu.

Cash Clup ve KingFaruk midye markalarıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük yatırımlar yaparak kurduğu markalarla adını duyurmayı sürdürüyor. Ünlü isimlerin ilgisiyle birlikte her geçen gün daha da hızlı büyüyen iş adamı Faruk İnal “Ne iş yaparsanız yapın profesyonel ekiple ve profesyonel bir anlayışla yapmalısınız, birçok iş koluna yatırım yaptım en büyük kazancı Clup ve midye getirdi” diye konuştu.

img-20211008-wa0009.jpg

Bir derginin düzenlediği ödül gecesinde Halil Sezai, Ferman Toprak, gibi birçok ünlüyle yarattığı Cash Clup markasıyla "En İyi Clup Ödülü" alan Faruk İnal, her sanatçı kendi markasıyla ödül alırken ben de kendi markamla aldım, Clup sektöründe magazin ve sanatçı dünyasını yakından takip edip, yanınıza aldığınız zaman başarı geliyor vurgusu yaptı.

Ödülünü gecenin sunucuları Tuğba Özay ve Gökay Kalaycıoğlu’nun elinden alan başarılı iş adamı Faruk İnal, aynı yolda istikrarla yürüyeceğini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.