“Çelebi” adlı oyun Kuşadası'nda sahnelendi!

“Çelebi” adlı oyun Kuşadası'nda sahnelendi!

Kuşadası Erkan Yücel Sahnesi’nde Karya Tiyatro Atölyesi'nin “Çelebi” adlı oyunu sahnelendi

Oyun; 216 yaşında birinin, beklerken tanık olduklarını ve sonunu içeren; izleyicileri yer yer kahkahalarla güldüren, yer yer duygularını harekete geçiren ve de çok yerde donup kalmasına neden olan sahnelerle bezeli. Çelebi, ince göndermelerin, etkileyici çatışmaların yer aldığı bir “dönemler oyunu”. Üçüncü sezonu oynanan oyun, ülke çapında verilen beş ödülün de sahibi.

Ada Çocuk Derneği’nin katkılarıyla güzel insanları bir araya getiren etkinlik, Kuşadası’nda yaşayan sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Erkan Yücel sahnesini tamamen dolduran izleyiciler oyunun sonunda dakikalarca ayakta alkışladılar.

5-odullu-oyun-celebi-kusadasinda-6---kiyi-ege-haber.jpg

Yeni Oyun ‘Seyyah’ Pek Yakında

Bir üçlemenin ilki olan Çelebi’yi çok beğenen Kuşadalı sanatseverler yeni oyunun ne zaman izleyebileceklerini sorduklarında yönetmen Dağlar Uygur, “Öncelikle bu gece burada çok kaliteli bir izleyiciye oyunumuzu oynadık ve bundan dolayı çok mutlu olduk. Bize bu şansı tanıyan Ada Çocuk Derneği’ne ve bu salonu dolduran tüm sanatseverlere teşekkür ediyorum. Henüz ‘Seyyah’ oyunumuz için tarih vermek sanırım erken; ancak söylemeliyim ki bu güzel insanları fazla bekletmek niyetinde değiliz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.