Cem Belevi'nden büyük isyan!

Cem Belevi'nden büyük isyan!

Pop Müziğinin sevilen sesi Cem Belevi, müzikseverlerin karşısına şaşırtan bir proje ile çıkıyor. 

Hit olan bir çok şarkısının söz ve müziğinde imzası olan Cem Belevi, Rap şarkıcısı Tetik ile birlikte ‘Adaleti Yok’ şarkısına düet yaparak, müzikal kimliği ile daha da öne çıkmaya hazırlanıyor.

 Tüm dünyada yaşanan haksızlıklara ve adaletsizliklere duyarsız kalmayan Cem Belevi, yeni şarkısı ile adaletsizliğe isyanını kendi müzikal kimliği ile gösteriyor. Belevi ‘Kadın cinayetleri, minicik masum çocuklara yapılan insanlık dışı muameleler, hayvanlara karşı insanların vahşi yaklaşımları ve doğanın tüm dengesini kendi ellerimizle bozmamız konularına toplu bir isyanımdır bu şarkı. Rap isyan dilini çok iyi anlatan bir müzik türü. Ben de tüm duygularımı ve üzüntülerimi bu lisanla müzikseverlere aktarmak istedim’ diyerek, yeni şarkısının ortaya çıkış hikayesini anlatıyor. Rap sanatçısı Tetik ile birlikte de tüm bu ortak hassasiyet çerçevesinde buluştuklarının mesajı için bir araya geldiklerinin altını çizen Belevi, müzikal kariyerinde bu şarkının kendisi için hep çok özel kalacağını söylüyor.

Taşplak etiketi ile tüm müzik platformlarında bugünden itibaren yerini alan ‘Adaleti Yok’ şarkısı, yayınlandığı ilk andan itibaren büyük bir beğeni ile karşılandı. Sözlerini Tetik ile birlikte yazan Cem Belevi’nin yeni şarkısı ‘Adaleti Yok’ un beste ve düzenlemesinde Osman Taşdaş imzası bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.