Cemalettin Alper, İzmirli o gazeteciye ateş püskürdü: "Medya Teröristi"

Cemalettin Alper, İzmirli o gazeteciye ateş püskürdü: "Medya Teröristi"

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve şahsı ile ilgili yalan haberler yaptığını söylediği gazeteci hakkında sert konuştu.

Ali İhsan ÇİFTÇİ / MEDYA EGE - CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Facebook hesabından yaptığı açıklamayla kendisi ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ hakkında yalan haberler yaptığını belirrten Haber Sitesi  ve Genel Yayın Yönetmeni hakkında sert sözler söyledi ve kendisine "Medya Teröristi" dedi. 

"Yazdığı yalanlara kendisi bile inanmayan ama bunlar doğruymuş gibi lanse eden bu medya teröristi suç işlemektedir. İnsanları belden aşağı vurarak, özel hayatlarına kadar müdahaleyi kendisine hak gören ve olmayan şeyleri varmış gibi göstermeye çalışan bu kişiye Türk Yargısı da artık DUR demelidir. Bu sözde gazeteci bozuntusunda ahlakın hiçbir kırıntısının olmadığı açık ve nettir" sözleriyle tepkisini belirten Alper'in açıklamasının tamamı şu şekilde oldu:

"Yazdığı yalanlara kendisi bile inanmayan ama bunlar doğruymuş gibi lanse eden bu medya teröristi suç işlemektedir. İnsanları belden aşağı vurarak, özel hayatlarına kadar müdahaleyi kendisine hak gören ve olmayan şeyleri varmış gibi göstermeye çalışan bu kişiye Türk Yargısı da artık DUR demelidir. Bu sözde gazeteci bozuntusunda ahlakın hiçbir kırıntısının olmadığı açık ve nettir" sözleriyle tepkisini belirten Alper'in açıklamasının tamamı şu şekilde oldu:

Son günlerde Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ ve şahsımla ilgili Yalan yanlış haberler yapan haber sitesi ve onun Genel Yayın yönetmeni hakkında basın açıklaması

Kendisini gazeteci olarak lanse eden ancak gazetecilikle yakından uzaktan hiçbir ilgisi olmayan sözde gazeteci, her gün Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ, belediye meclis üyeleri ve belediye bürokratlarımızla ilgili YALAN yazmaktadır. 

Bu sözde gazeteci ve sitesi gundemotuzbes birçok kesim tarafından MEDYA TERÖRİSTİ olarak görüldüğünü ifade etmek isterim. Bu medya teröristini kesinlikle ciddiye almıyoruz. (Bunu da önemle belirtmek isterim) Ancak o kadar YALAN o kadar YANLIŞ yazıyor ve saçmalıyor ki bazen bu sözde gazeteciye cevap vermek gerekiyor.

Yazdığı yalanlara kendisi bile inanmayan ama bunlar doğruymuş gibi lanse eden bu medya teröristi suç işlemektedir. İnsanları belden aşağı vurarak, özel hayatlarına kadar müdahaleyi kendisine hak gören ve olmayan şeyleri varmış gibi göstermeye çalışan bu kişiye Türk Yargısı da artık DUR demelidir. Bu sözde gazeteci bozuntusunda ahlakın hiçbir kırıntısının olmadığı açık ve nettir.

Kurduğu sözde korsan haber sitesinden Belediye Başkanımıza, belediye meclis üyelerine belediyemizin bürokratlarına saldırmayı meslek haline getiren bu korsan gazeteci zaman zaman kendi meslektaşlarına da saldırmakta ve bu yaptığı ahlak dışı davranışları için Cumhuriyet Savcıları harekete geçmelidir. Hakkında yüzlerce dava açılmasına rağmen ortalıktan kaybolan ve saklandığı yerden hakaretlerine devam eden MEDYA TERÖRİSTİNİN yazdığı YALANlar mahkeme kararlarıyla sabittir! Hakkında soruşturma açılan ve Mahkeme tarafından arandığı zaman kaçacak delik arayan bu sözde gazeteci her seferinde KORKAKLAR gibi saklanmaktadır.

Bundan sonra susmak yok!

Ve polis tarafında gözaltına alınarak elleri kelepçeli mahkemeye getirilerek ifadesi alınmaktadır. Ve bundan sonra CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı olarak Belediyemiz ve şahsımızla ilgili yazdığı her YALANINA verecek bir cevabımız olduğunu bilmesi isterim. Şimdi sürekli CHP’li belediye başkanları ve siyasetçiler ile ilgili hakarete varan yazılar yazan ve ağzından küfür eksilmeyen bu MEDYA TERÖRİSTİNİN yaptığı bazı yalan haberlere yanıt vereceğim. 

Senim kardeşin de Bayraklı Belediyesinden çalışıyor!

Öncelikle son dönemlerde diline doladığı Bayraklı Belediyesinde şunun akrabası çalışıyor bunun akrabası çalışıyor açıklamalarına yanıt vermek gerekiyor. Belediye "familyasını" yazmış. Yazısında emeği ile geçinen insanlar ile ilgili yazdığı yazdı madenden altın bulmuş gibi bu konuyla haberler yapıyor. neymiş efendim Bayraklı Belediyesinde birilerinin yakınlarının çalışmasını suç sayan YALAN VE DOLANLA beslenen bu kişiye sormak lazım, madem bu kadar onursu bir insanın senin kardeşin neden Bayraklı Belediyesinde Kültür Müdürlüğü bünyesi de çalışıyor o Familyaya onu ismini neden eklemedin? Sen ilk önce bunun cevabını ver! Dürüst adam.

Madem birilerinin yakınlarının belediyede çalışması etik olarak doğru değil ve bunu sen suç olarak görüyor ve kıyameti koparıyorsun. Şimdi sana soruyorum “senin kardeşin Mustafa Yıldız” Bayraklı Belediyesinde na kadar maaşla çalışıyor. Oysa şunu göremedin, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kimseye torpil yapmaz, isi hak edene verir. Sen yıllardır Bayraklı Belediyesi hakkında onlarca yalan haber yapmana rağmen bir gün bile senin kardeşine bundan dolayı bir tek haksızlık yaptı mı? Yada senin yaptığın yalan dolan haberlerden dolayı onun işine son verdi mi, yada senle ilgili bir tek kelime söyledi mi, seninle ilgili bir tek defa konuştu mu? Belediye Başkanımız seni çok ciddiye almıyor bunu böyle bil. İstediğin kadar yaz çiz İzmir'de senin yazdıklarını kimse ciddiye almıyor. Sen gazetecilik değil "tetikçilik" yapıyorsun.

Eşim Bayraklı Belediyesinde ÇAYCILIK yapıyor!

şimdi gelelim bu şahsın benim eşimle ilgili yazdığın yüksel maaşlı YALANINA. Bu MEDYA TERÖRİSTİNİN benim eşimin Bayraklı Belediyesinden yüksek ücretle çalıştığını defalarca yazdı. Oysa benim eşim Bayraklı Belediyesinde 1794 TL maaş almaktadır. Eşimin maaş bordrosunu da açıklamamın ekinde bütün medya kuruluşlarına gönderiyorum. Ve ayrıca benim eşim Bayraklı Belediyesi'de "ÇAYCI" olarak çalışmaktadır. Ben ne eşimle ilgili, neden her hangi bir kişi için Bayraklı Belediyesinde kimseden ricacı olmadım. Ve ilçe Başkanı olarak bir ayrıcalık istemedim. Benim eşim her gün işine gücüne giden alın teri ile çalışan onurlu bir insan, ayrıcalıklı çalışmayı ne ben neden eşim asla istemedi. Bununda böyle bilinmesini isterim. Ayrıca bunu kendisine dert eden bu MEDYA TERÖRİSTİNİN şunu çok iyi bilmesi gerekiyor. O ne yazarsa yazsın biz hayatımız boyunca emeğimizle çalışmış kimsenin alın terine göz dikmemiş ve onurumuzla yaşayan insanlarız, onun yazdığı yalanlar bu gerekeni değiştirmeyecektir. 

Yine bu Yalan Makinası geçtiğimiz günlerde ilçe yöneticilerimizin tamamını Bayraklı Belediyesinden çalıştığını iddia etmişti. Oysa Bayraklı Belediyesinde çalışan sadece 5 yönetici arkadaşımız vardır. Burada da yazdığı yalan haberler yüzünden yine "Yalan makinası baltayı taşa vurdu."

Bu MEDYA TERÖRİSTİNİN yazdığı YALAN haber ile Bayraklı'da kime nasıl çamur atacağını şaşırmış durumda Kimisini FETÖCU,kimisini yakını çalışıyor, kimi hırsızlık suçluyor, kimisinin özel hayatına giriyor, yazıyor Allah yazıyor. Yalanın bini bin para. Yahu bir gün doğru bir haber yap. Sen hayatında Bayraklı'ya geldin mi? Kaç mahallesi olduğunu biliyor musun. 

Gazeteciyim diyerek ortada gezen bu medya teröristi, işini doğru düzgün yapan, gazetecilik ilkeleriyle hareket eden değerli basın mensuplarımızın isimlerini de karalamaktadır. Mesleğini onuru ile yapan bütün gazetecileri ayırıyor. YALANCILIĞI mahkeme kararıyla sabit olan bu sözde gazetecinin Yargı önünde hesap vermesi için gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın!

Bayraklı Belediyesi ve Başkanımız ve çalışma arkadaşlarını sürekli karalamak ve algı yaratmak için gecesini gündüzüne katan bu MEDYA TERÖRİSTİNİN bundan sonra gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için ilgili kurumlarla görüşmeler yaparak gerekli işlemleri başlatacağız. Yıllardır CHP'li Belediye Başkanları hakkında yalan dolan haberler yaparak defalarca mahkemelerden hapis cezası alan bu kişinin hala bu mesleği nasıl yaptığını anlamış değilim. Bundan Bayraklı Belediyesini ve Başkanını yıpratmak için kimler ile işbirliği yaptığını tane tane açıklayacağım. Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.MEDYA TERÖRİSTİ Gazeteci senin İNİNE gireceğim."

adsiz-006.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.