Cengiz'den flaş açıklama! 'Milan başkanı beni aradı ve...'

Cengiz'den flaş açıklama! 'Milan başkanı beni aradı ve...'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İtalyan devi Milan'a CAS durulması öncesinde destek olduklarını belirtti.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA’nın G.Saray’la yaptığı anlaşmanın yeniden incelenmesi ile ilgili ilginç bir açıklama yaptı… Başkan Cengiz, UEFA’nın anlaşmayı değiştirmeye yönelik bir karar almasının gündemde olmadığını belirtirken Avrupa’dan men cezası affedilen Milan’a da kendilerinin yardım ettiğini açıkladı.

“MİLAN BAŞKANI, BENİ ARADI…”

Cengiz, UEFA ile yaptıkları görüşmelerdeki başarılarının emsal olduğunun altını çizerken İtalyan kulübünün cezasının kalkmasının öncesinde yaşanan süreçle ilgili de şunları söyledi:

“Milan başkanı beni aradı, UEFA’ya yaptığımız savunmayı, sunduğumuz bilgileri ve nasıl bir yol izlediğimizi sordu. Biz de tüm açıklığı ile detayları anlattık, tecrübemizi onlarla paylaştık. Bu konuşmanın ardından Milan Başkanı, G.Saray’ı örnek göstererek CAS’a men cezaları ile ilgili itiraz edeceklerini söyledi.

“BİZİM BAŞARIMIZ, MİLAN’A DA YARADI”

Yani biz daha Milan bizi örnek göstererek itiraz etmeden bu durumu biliyorduk. Bu nedenle bizim için bilinmedik bir durum değil. Onların cezası da iptal edildi ve Avrupa Ligi’ne katılacaklar. Yani bizim başarımız Milan’ın da men cezasının kalkmasında etkili oldu.”

“260 BİN EURO KAZANACAZAĞIZ”

Öte yandan Mustafa Cengiz “Hazırlık maçlarını davet üzerine ayarladık. Tunus’tan Club Africian (28 Temmuz TSİ 22.00) ve Yunanistan’dan AEK… Birinden 140 bin Euro, diğerinden 120 bin Euro alacağız. Masraflarımız da karşılanacak. O bölgede tanınırlığımızı arttıracağız.” diye konuştu.
 

Kaynak: Sözcü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.