Cenk İldem Maçlara Veda Etti

Cenk İldem Maçlara Veda Etti

Türkiye Güreş Federasyonu’nun yaptığı son açıklamalara göre Cenk İldem artık güreşmeyecek.

2016 Rio Olimpiyatları içerisinde derece elde etmesiyle tanınan Cenk İldem güreşte kalacak. Ancak güreş camiasındaki konumunda değişiklikler söz konusu. Kendisi artık Grekoromen A Milli Takımı antrenörü olarak devam edecek. Yeni görevi ile beraber de güreş camiasında sporcu olarak yer almayacak. Yirmi beş yıllık tecrübesi ile beraber artık hedefi şampiyon sporcular yetiştirmek. Cenk İldem kendi yaptığı açıklamalar içerisinde de bu detaylara değindi.

Amacının sporcuların başarılarını sağlamak olduğunu söyledi. Bundan öncesindeki aktif spor hayatında çok emek verdiği söyledi. Bayrağı dalgalandırmak için büyük bir çaba harcadığını anlatırken de oldukça içtendi Yeni görevi için de oldukça heyecanlı ve istekli olduğu da görülüyordu. Cenk İldem başka sporcularının başarıları için etkili adımlar atacak bir izlenim veriyordu. Konuşmaları içerisinde güreş federasyonunun sağlamlığından ve başarılarından da bahsetti. Böyle bir ekiple beraber çok daha büyük başarılara imza atılacağını ekledi. 1xbetm.info

c-1.jpg

Cenk İldem Artık Güreşmeyecek

Konuşmaları içerisinde birçok detaya değinen Cenk İldem, artık yeni sporcuların umudu. Madalya ve olimpiyat başarı için çalışacağını da gösteriyor. Konuşmaları içerisinde de hocalığını yapan babasına ve ailesine desteklerini teşekkür etti. Bundan sonrasında güreşte yeni bir oluşumun gerçekleşmesinden dolayı da umutlu olduğunu belli etti. Cenk İldem sosyal medya içerisinde de yeni görevi için tebrik edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.