Cenk Özkacar’a resmi teklifler!

Cenk Özkacar’a resmi teklifler!

Cenk Özkacar’a Süper Lig’in yanı sıra Avrupa’dan da teklifler geldiği açıklandı.

Altay’da ortaya koyduğu futbolla dikkatleri çeken 2000 doğumlu oyuncuyu Süper Lig’den 6 takımın, Avrupa’dan ise İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa’dan önemli kulüplerin takip ettiğini ifade eden Bozok, “Şu an sadece Süper Lig’e konsantre olmuş durumdayız. Genç stoperimizin kulübümüzle sözleşmesi de devam ediyor. Kendisi Altay’da olmaktan dolayı çok mutlu. Cenk için gelen teklifler olsa da bunu sezon sonuna bıraktık. Lig bittikten sonra gelen teklifleri tekrar masaya yatıracağız. Cenk’in gelişimi ve Altay’ın menfaatleri doğrultusunda en iyi kararı vereceğiz” dedi.

 CENK: EN BÜYÜK HAYALİM ALTAY FORMASI İLE SÜPER LİG’DE FORMA GİYMEK

Nisan ayında Altay TV’nin Instagram canlı yayınına katılan genç oyuncu, kariyer hedefi hakkında da şunları ifade etmişti: “Ümit Milli Takımlara çağrıldım. Öncelikli hedefim Altay forması ile Süper Lig’de mücadele edip sonrasında A Milli takım forması giymek”

Cenk Özkacar kimdir?

2000 yılında İzmir’de dünyaya gelen Cenk Özkacar futbola 2013 yılında Bucaspor altyapısında başladı. 2014’te Altay altyapısına geçen sol ayaklı stoper sahada fizik gücünü iyi kullanması ile de dikkat çekiyor. Bu sezon 9 maçta görev alan genç oyuncu, 469 dakika sahada kaldı. Geçtiğimiz yıl Altay’da profesyonel olduktan tecrübe kazanması için bir sezon Karacabey Birlik’e kiralık verilen Cenk, U21 milli takımında da gösterdiği performans ile dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.