ÇEŞME’DE GÜÇLÜ EMNİYET VAR!

ÇEŞME’DE GÜÇLÜ EMNİYET VAR!

Arif Çayan yazdı...

Tam kapanma günleri başlamadan önce İzmirli çareyi Çeşme’ye kaçmakta buldu.

Doğal olarak şehrin içinde, betonların içinde kapanma günlerini geçirmeyi değil, varsa denize yakın veya uzak yazlıklarında, bahçelerinde günlerini geçirmek istediler.

Buraya kadar tercih de doğru,  istikamette.

aw310573_01.jpg

Ancak şehir içindeki yoğunluk dar alandaki Çeşme’ye akınca, doğal olarak Çeşme’de de normal olmayan bir insan kalabalığı oluştu.

İzmir Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın’ın talimatıyla, Çeşme Emniyet Müdürlüğü’nde denetimlerin sağlıklı şekilde yapılması, kapanma kurallarının denetlenmesi için takviye yapıldı.

68429b72-169f-47ec-ab76-2640bb96631a.jpg

Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev’in mevcut ekibine gelen atlı, köpekli ve motorsikletli takviye ekipler, Çeşme’deki yoğunluğu kapanma sürecinde çok ama çok yerinde bir denetim içinde tutmaya başladı.

Hani aklında, Çeşme’ye yazlığa gideriz, sokaklarda gezeriz, denize gireriz, kapanma şehirde olur, buralarda olmaz diyenler tam bir şok içinde kaldılar.

Kapanmadan kaçıp Çeşme’yi dolduranların sağlığını onlardan daha çok düşünen emniyet güçleri, sokakları, sahilleri, parkları ve bahçeleri sıkı denetim altında tuttular.

554223.jpg

Tıpkı şehirlerde olduğu gibi sadece insanların temel ihtiyaçları için evlerinde çıkıp, yeniden evlerine dönmelerine olanak sağlayacak kadar hareket halinde olmalarını sağladılar.

Ne için, kendilerinin sağlığı için.d8d6a45f-f86a-440c-905b-b266befea9c2.jpg

Maalesef dünya olarak o kadar zor bir salgın dönemini yaşıyoruz ki, emniyet güçlerini eskiden huzur ve güven için kullanırken, bu süreçte daha çok insanların sağlığı için kullanır olduk.

drhuseyin-askin.jpg

Bu anlamda görevlerini yerine getirmekte hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, insanların sağlığı için gerekirse 24 saat görev yapan emniyet teşkilatının bütün bireylerine, insanın en büyük hakkı olan yaşama hakkını korumak için gösterdiği özverili çalışmadan dolayı teşekkür etmek istiyorum.

unnamed-806.jpg

İzmir İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın’a ve Çeşme’de denetimleri sıkı sıkıya uygulayıp, Çeşme’de olası bir salgın krizinin önüne geçen Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev’e ise ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Sağlığımız içinde sizlere güveniyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.