Ceyda Atıgan'dan çocuklara özel online dans eğitimi!

Ceyda Atıgan'dan çocuklara özel online dans eğitimi!

Aydın Amerikan Kültür Koleji diğer bir adıyla Özel Ege Atabey Okulları öğretmenlerinden Ceyda Atıgan, çocuklara özel online dans eğitimi veriyor.

Beden eğitimi öğretmeni, Koreografi, dans eğitmeni ve aynı zaman da spor eğitmeni olan Ceyda Atıgan, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde vakit geçirmek zorunda kalan çocuklara özel online dans eğitimi veriyor. 

----004.jpg

Yeni tip koronavirüs salgını yüzünden okulların tatil edilmesi ve derslerin internet üzerinden online eğitime dönmesinden sonra gün boyu evde olan çocukların hareketsiz kalmaması, enerjilerini atmaları için önceden okulda ders başlamadan sabah erken saatte çocuklara dans eğitimiz vererek güne pozitif ve enerjik bir şekilde başlamalarını sağlayan Ceyda Atıgan eğitimlerini online yapıyor. 

d8133568-d8fd-49e4-ab67-625d0a3031b2.jpg

Online dans eğitimine herkesinm katılabileceğini belirten Atıgan, "Okullar açıkken sabah derslere başlamadan önce bin öğrenci ile dansımızı yaptıktan sonra derslerimize başlıyorduk. Bunu Türkiye'de ilk defa biz hayata geçirdik. Bu etkinlik dünyada ise sayılı uygulamalar arasında. Yaptığımız etkinliğin çocuklar üzerindeki etkileri çok güzel oldu. Daha önce okula gelmekte, sabah kalkmakta zorlanan çocuklar dans etkinliğine katılmak için daha hevesli gelir oldular. Bu durumu fark eden veliler memnuniyetlerini bize "daha önce sabah kalkmakta zorlanan çocuğum şimdi dans eğitimine katılmak için daha erken kalkıyor' sözleriyle anlattı.  Gerçekleştirdiğimiz etkinlikle çocukların güne pozitif başlamasıyla derslerinde daha verimli olmalarını sağladık. Ne yazık ki koronavirüs yüzünden  ara verilen okullarda eğitimler durdu. Ben de eğitimlerime online devam etme kararı aldım. Böylece çocuklar ne kadar evde olurlarsa olsunlar alışkın oldukları düzende güne başlayacaklar. Pozitif ve enerjilerini boşaltabilecekler. Yaptığımız eğitimlere sadece çocuklar değil aynı zamanda tüm aile bireyleri ve herkes katılabilmekte. Bu sayede bütün aile bireyleri kaliteli ve pozitif zaman geçirebiliyor" dedi.

6b2d6c95-ceea-4e8d-b962-5a5856edd03b.jpg6b9c27df-fea5-48dc-ba88-29b5821fad6f.jpgd7c64d5b-f51c-4191-a95f-a18ba14efd0d.jpgbc8de525-0eeb-46f4-a6df-b75ff5e126a0.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum