Ceylan İnşaat’tan Büyük Bayram İndirimi

Ceylan İnşaat’tan Büyük Bayram İndirimi

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat; bayrama özel bir kampanya yapıyor.

Alıcılarına 568bin TL’den başlayan fiyat, 2bin 200 TL’den başlayan taksit ve 72 ay faizsiz seçeneklerle buluşturan Ceylan İnşaat, Kurban Bayramı yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Bayram boyunca devam edecek kampanya kapsamında proje yeni alıcılarını bekliyor.
 
Ceylan İnşaat, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede hayata geçirdiği ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları için lansman fiyatlarıyla satışlara tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 5 bin 800 metrekare arsa üzerinde 25 katlı tek blok halinde projelendirilen ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda 192 rezidans daire, 9 ofis ve 6 ticari mağaza inşa ediliyor. Büyüklükleri 91 ile 204 metrekare arasında değişen dairelerde 1+1 - 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor.
 
Projenin yüzde 50’si satıldı
 

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutlarını ile alıcılarını; 568bin TL’den başlayan fiyat, 2bin 200 TL’den başlayan taksit ve 90 ay faizsiz seçeneklerle buluşturan Ceylan İnşaat, projenin yüzde 50’sinin satışını gerçekleştirmiş durumda. ‘Kişiye özel ödeme planı’ ile müşteri memnuniyeti odak noktasına alan Ceylan İnşaat müşterilerine; daire ve ticari alanlar için yüzde 45 kar avantajıyla, peşin fiyatına vade farksız 72 aya varan vade seçenekleri ile taksit imkanı da sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.