Chocolate Slim Nedir? Çikolata Slim Fiyatı Kaç Lira

Chocolate Slim Nedir? Çikolata Slim Fiyatı Kaç Lira

Chocolate Slim, içeriğindeki etkili bir formülle kalıcı kilo vermenizi sağlayacak destekleyici bir üründür.

Süte karıştırılarak tüketilen chocolate slim tozu, kısa bir zaman içerisinde sizi ruhen ve bedenen zorlayacak diyetler yapmadan pratik ve zahmetsiz bir yolla kilo vermenizi sağlayacak özel bir formüle sahiptir. İlaç, hap, kapsül, çay şeklinde olmayan ürün, piyasadaki diğer zayıflama ürünlerinden tamamen farklı bir formda toz şeklindedir. Etkilerini ve işe yaradığını görmek için aylarca beklemeye gerek olmayan bu ürün, kısa zaman içinde gösterdiği etki ile kullananların beğenisini kazanmaktadır.

Chocolate Slim Nasıl Kullanılır?

Chocolate Slim karışımını her sabah aç karnına 250 ml yağsız süt veya tercihinize göre su ile karıştırın. Kısa bir zaman zarfı içerisinde toz karışımının sütün içinde eridiğini göreceksiniz. Hazırlanan chocolate slim karışımı kahvaltı öğününüz yerine kullanın. Daha hızlı etki görebilmek için bu karışımı günde 2 kez olacak şekilde tüketebilirsiniz.

Chocolate Slim’i süt ile karıştırıp içtiğinizde; 217 kalori, 10 gram karbonhidrat, 17 gram protein, 23 adet mikro element ile vitaminler ve lif almış olursunuz.

Chocolate Slim Nasıl Etki Eder?

Fazla kilolarınızdan kolayca kurtulmanıza yardımcı olur.

Vücudunuzda kötü bir görünüm oluşturan selülit ile mücadele eder.

Açlık hissini ortadan kaldırarak, tokluk sürenizi arttırır.

İçeriğindeki çikolata sayesinde stres ile daha başa çıkmanızı sağlar.

Vücudunuzdaki depolanmış yağları hedef olarak, kısa sürede forma girmenize yardımcı olur.

Chocolate Slim’in İçeriği

Çikolata; Chocolate Slim’in içeriğindeki ana madde olan çikolata, yağ yakımını hızlandırması özelliğiyle bilinmektedir. Sabah erken saatlerde başlayan tatlı krizini ortadan kaldırır. Doğal kakaodan üretilen çikolata aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirmeye de etkilidir.

Goji Çileği; yaklaşık 1.700 yıldır Tibet’te yetiştirilen bitki, çok sulu ve tatlı bir lezzete sahiptir. Tat olarak, ülkemizde üretilen yabanmersini meyvesi ile benzerlik göstermektedir. Mineral bakımından çok zengin bir meyvedir. Sindirim sistemi üzerinde düzenleyici etkisinin bulunması sebebiyle zayıflatan özelliğe sahiptir.

Yeşil Kahve; ham halde bulunduğu için kafein oranı azdır. Antioksidan özelliği vardır. Diyet yaparken vücuttaki toksin maddelerin ve vücutta biriken ödemin atılmasını sağlar. Aynı zamanda tansiyonu ve kan şekerini dengeler. Bağışıklık sistemini güçlendirerek enerji verir. Chocolate slim fiyatı bilgisi isteyenlere 15 günlük 1 kutu 99 liraya satılmaktadır.

Acai Berry; içerdiği yüksek antioksidan seviyesi ile insan vücudu için en sağlıklı meyvelerden biri olarak kabul edilmektedir. Acai berry (üzümü) suyu, aynı zamanda iştahı kontrol etmeye ve kilo kaybetmeye yardımcıdır. Başta kalp olmak üzere saç, tırnak ve iskelet sistemini güçlendirici etkisi vardır.

Cia Çekirdekleri; Chia tohumu olarak da bilinir. Mexico ve Guatemala'da yetişen cia çekirdekleri, içerdiği omega-3 yağları sayesinde kullanımı giderek yaygınlaşmaktadır. Cia çekirdeği, gluten içermemesi, yüksek lif içeriği, kaliteli protein ve aminoasit kaynağı olması ve yine birçok mineralden zengin bir tahıl olmasıyla öne çıkmaktadır.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.