CHP Aydın Milletvekillerinden Millet İttifakı'na ziyaret

CHP Aydın Milletvekillerinden Millet İttifakı'na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül, Millet İttifakı’nın iki büyük bileşeni olan CHP ile İyi Parti’nin Kuşadası ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. 

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kuşadası’na geldi. İlk olarak CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden milletvekillerini İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, ilçe yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari, Oğuzhan Turan, belediye meclis üyeleri ve partililer karşıladı.

“HEDEFİMİZ HALKIN İKTİDARINI KURMAK”

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, nazik ziyaretlerinden dolayı her iki milletvekiline de teşekkür ederek “CHP Kuşadası İlçe Örgütü olarak halkın iktidarını kurmak için her zamankinden daha fazla emek harcıyoruz. Yerel yönetimlerimiz ve ittifak ortağımız İyi Parti İlçe Teşkilatı ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Tek amacımız, tek adam rejimine son vermek ve halkın iktidarını oluşturmak” dedi.

tezcan_bulbul-ziyaret-(5).jpg

“HİZMET ETMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan ise “Kuşadası İlçe Örgütümüz her zaman olduğu gibi canlı bir örgüt. Kuşadası, hem siyasette, hem de yerel yönetimde gurur duyduğumuz bir kent. İlçe yöneticilerimiz, belediye başkanımız, başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz bu kent için çok önemli işler yapıyorlar. Unutmayalım arkadaşlar, dokunduğumuz, sorununu dinlediğimiz her vatandaş hedeflediğimiz iktidarın köşe taşlarıdır. Halkımıza dokunmaktan, sorunlarını çözmekten asla vazgeçmeyelim. Cumhuriyet Halk Partisi, her dönemde olduğu gibi pandemi sürecinde de halka hizmet etmek ve sorunlarını gidermek için tüm gücünü seferber etti.  Yerel yönetimlerimiz bu süreci çok güzel yönetti. İl ve ilçe örgütlerimiz, milletvekillerimiz vatandaşların bu süreci en iyi şekilde atlatabilmeleri için çalıştı. Bu emek bizi 2023’te iktidara taşıyacaktır” dedi.

Kuşadası’ndaki partililerin birlik ve beraberliklerini hiçbir zaman bozmadığını belirten CHP Aydın Milletvekili ve Parti Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül “Kuşadası İlçe Örgütümüzle yürüttüğü çalışmalar nedeniyle gurur duyuyoruz. Buradaki her bir partilimiz iktidar hedefimiz için tüm gücüyle çalışıyor” dedi.

tezcan_bulbul-ziyaret-(6).jpg

İYİ PARTİ ZİYARETİ

Aydın Milletvekilleri Tezcan ve Bülbül, CHP İlçe Örgütü’nün ardından İyi Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Hayati Atlı ve partililerle bir araya gelen Tezcan ve Bülbül, tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da Millet İttifakı bileşenleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın sürdüğüne dikkat çekti.

İyi Parti İlçe Başkanı Hayati Atlı “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak ortaklığımız çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Kuşadası’nda çok güzel işlere imza atıyoruz. Yerel yönetimimizle de büyük bir uyum içerisindeyiz. Ortak hedefimiz iktidarı kurmak. Bu hedef uğruna çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.