CHP Balçova aday adaylarından flaş açıklama: "İçimizden biri aday gösterilmeli"

CHP Balçova aday adaylarından flaş açıklama: "İçimizden biri aday gösterilmeli"

CHP Balçova aday adayları yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada adaylar şunları belirtti;

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Belediye Başkan Aday Adayları olarak Sn. Çalkaya’nın adaylığının düşürülmesine Partimizin yetkili kurullarının Yüksek Seçim Kuruluna yaptığı itirazlar da maalesef sonuç vermemiş ve YSK Sn. Çalkaya’nın adaylığını düşürmüştür. Bu kararı tüm aday adayları olarak şiddetle protesto ediyoruz. 

Bu karar ile partimizi Balçova’da güçsüz düşüreceğine inananlar büyük bir hayale daldıklarını 31 Mart akşamı bir kez daha anlayacaklardır . Cumhuriyet Halk Partili her bir üyemiz bu haksızlığa en büyük tepkiyi sandıkta koyacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi sahipsiz değildir. 

Partimiz büyüktür. Partililerimizin koltuk kavgasına gireceğini hayal edenler, hayal kırıklığına uğrayacaktır. Şimdi hiçbir kırgınlığa yer olmadan partimiz Balçova Belediye Başkan Aday Adaylarımızdan birini doğru ve adaletli olarak aday göstermelidir. Ve biz aşağıda adlarımız olan tüm aday adayları nasıl Mehmet Ali Çalkaya aday gösterildiğinin ertesi günü tek yumruk olup Sn. Çalkaya’ya destek verdiysek şimdi de Balçova Belediye Başkan aday adayları içinden kim aday gösterilirse gösterilsin tek yürek, tek yumruk olacağımıza , partimizin başarısını daha da yukarıya çıkarmak için elimizden gelenin de fazlasını yapacağımıza kamuoyu önünde söz veriyoruz. 

CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayları 

Banu GENÇKAN
Ergin AKMAN
Hürmet KIRMIZI
Muharrem DAYANÇ 
Şenol ASLANOĞLU
Yusuf KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.