“CHP Bayraklı İlçe Başkanı değil; Bayraklı’nın ilçe başkanıyım”

“CHP Bayraklı İlçe Başkanı değil; Bayraklı’nın ilçe başkanıyım”

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, ellerinden geldiğince bütün halka hizmet verdiklerini belirterek, “CHP Bayraklı İlçe Başkanı değilim. Bayraklı’nın ilçe başkanıyım” dedi.

 

CHP Bayraklı İlçe Örgütü, yeni dönemde yeni binasına geçti. Yeni binasında da hizmetlerine tam gaz devam eden CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, açıklamalarda bulundu. Alper, ellerinden geldiğince bütün halka hizmet verdiklerini belirterek, “CHP Bayraklı İlçe Başkanı değilim. Bayraklı’nın ilçe başkanıyım” dedi.

“TEK TEMENNİMİZ CUMHURİYET HALK PARTİSİ’Nİ İKTİDARI”

3-4 Şubatta Kurultayları olduğunu ve bu kurultayla beraber CHP’yi iktidara taşıyacaklarını ifade eden Alper, “‘Adalet ve Cesaret’ adlı bir kurultayımız olacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nin zaten genel başkan sorunu yok. Cumhuriyet Halk Partisi’nin başında çalışan, üreten ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için elinden gelen bir başkanımız var. Umarım bu kurultay, partimize yakışır. Tek temennimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidarı. Ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına ihtiyacı var. Hep beraber kurultayımıza katılacağız” şeklinde konuştu.

“KAVGA, GÜRÜLTÜ, YARIŞ O SALONDA KALDI”

CHP’de gerçekleşen il kongresi hakkında da konuşan Alper, “İzmir’de 30 ilçemizde kongrelerimiz oldu. Ardından il kongremiz oldu. Biz muhalif kesimde değildik. Parti içi demokratik bir yarıştı. Biz daha iyisini yapacağımıza inandığımız arkadaşımızı destekledik. İki adaylı bir yarış oldu. İki arkadaşımız da genç ve pırıl pırıllar. Yarışı, Deniz Yücel ve ekibi kazanmıştır. Kavga, gürültü, yarış o salonda kaldı. Deniz Yücel başkanımızın öncülüğünde hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.  Hedefimiz; CHP’nin oylarını İzmir’de nasıl daha fazla arttırırız ve 30 ilçemizde de CHP’yi nasıl iktidar yaparız var ”diye konuştu.  

“KURUMSAL YAPIYA SAHİP BİR BAYRAKLI VAR”

Önümüzdeki dönemde Bayraklı’da ki hedeflerinden de bahseden Alper, “Bayraklı’da göreve geldiğimiz ilk günden beri Cumhuriyet Halk Partisi’ni en yükseğe çıkartmak için çaba sarf ediyoruz. Bu benim 3’üncü dönemim. İlk günden beri başarımız ortadadır. Belediye Başkanımızla uyum içinde çalışan bir örgüt yapımız var. Bu uyum da başarıyı, istikrarı ve huzuru getiriyor. 2 dönemdir iktidarız. 3’üncü dönemimizde de iktidar olacağız. Genel seçimlerde de geriden gelerek birinci parti olduk. Hedefimiz yüzde 50’lere yükseltmek. Geldiğimizde oturacak sandalyemiz yoktu. Şimdi ise belediye hizmet binasıyla, şantiyesiyle, semt evleriyle Bayraklı’ya kurumsal bir yapı kazandırdı. İlçe olarak da, kendi binamız var artık. Anlayacağınız, ilçe yönetimimizle, belediyemizle uyum içinde çalışan ve kurumsal yapıya sahip bir Bayraklı var. Tekrardan da Bayraklı Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Şanslı bir ilçe başkanıyım. İşi bilen ve örgütten gelen bir belediye başkanına sahibiz” ifadelerine yer verdi

“EN BÜYÜK SORUNUMUZ İŞSİZLİK”

Bayraklı’da en büyük sorununun, ülkede de olduğu gibi işsizlik olduğunu vurgulayan Alper, “Siyasi projemiz Bayraklı’da iktidarımızı devam ettirmek. Bu anlamda Bayraklı halkıyla bütünleşmiş bir ilçemiz var. Bizim, yerel yönetimimizin hizmetlerini halka sunmak gibi bir görevimiz var. Halk ile belediye arasındaki köprüyüz biz. Herkese kapımız açık. Geldiğimiz günden bu yana randevuyu kaldırdık. Herkesle ilgilenmeye çalışıyoruz. Bizim imkânlarımızın yettiği yere kadar çözmeye çalışıyoruz. En büyük sorunumuz ise işsizlik. İşsizliği CHP yaratmadı. AKP’nin iktidar olduğu süre boyunca işsizliğin geldiği nokta ortada. İnanıyorum ki; Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesiyle işsizlik bitecek. Cumhuriyet Halk Partisi, tüketen bir parti değil üreten bir parti. Bizim ürettiklerimizi tek tek satıp, özelleştirdiler. İktidar olduğumuz zaman tekrar üretime geçeceğimize inanıyorum” diye belirtti.

“BAYRAKLI’NIN KENDİSİYİZ”

Son olarak Alper, şunları kaydetti: “Ben bir Anadolu çocuğuyum. Şu anda da gecekondu mahallesinde oturuyorum. Belediye Başkanımız da gecekondu mahallesinde oturuyor. Geldiğimiz yeri unutmayan bir karaktere sahibiz. Bu koltukların gelip geçici. Koltuktan hiçbir zaman güç almadım, koltuğa güç verdim. Bu yüzden de bu dönemde bu göreve geldim. Örgütüm de bana destek oldu. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bayraklı’ya hâkimiz. Ben sadece CHP Bayraklı İlçe Başkanı değilim. Bayraklı’nın ilçe başkanıyım. Hizmet için buradayız. Bayraklı’nın kendisiyiz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.