CHP Bayraklı ön seçime gidiyor!

CHP Bayraklı ön seçime gidiyor!

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper tarafından üyelerine ilan edilen seçim için başvurular 27 Haziran 2019'a kadar devam edecek. Başkan Alper, seçim tarihini ilerleyen süreçte açıklayacağını bildirdi.

CHP Bayraklı’da ön seçime gidiyor. Bayraklı CHP İlçe Örgütü 24 mahalle temsilcisinin belirlenmesi için ön seçim yolunu tercih etti. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper mahalle temsilcisi olmak isteyen üyelerin 27 Haziran 2019’a kadar ilçe başkanlığına başvuru yapmaları gerektiğini duyurdu.

chp-de-on-secim-ilce-baskani-uyelere-duyurdu-214652.jpg

Başkan Alper, üyelere attığı ön seçim mesajında demokrasi vurgusu yaparken, Sayın üyemiz; Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı olarak her kararla demokrasi yönünde ilerlemeye devam ediyoruz. Bu nedenle 24 mahallemizde tüm üyelerimizin katılımı ile ön seçim yaparak mahalle temsilcilerimizi belirleyeceğiz. Mahalle temsilcisi seçimine katılıp temsilci olmak isteyen tüm üyelerimiz 27 Haziran 2019'a kadar ilçe başkanlığına başvuruda bulunabilirler. Seçim tarihi ilerleyen zamanda tüm üyelerimize duyurulacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.