CHP Bayraklı'da Susmuş dönemi!

CHP Bayraklı'da Susmuş dönemi!

CHP Bayraklı İlçe kongresinde Selçuk Ayhan ile Pınar Susmuş yarıştı. Susmuş 211 oy alarak Bayraklı’nın yeni ilçe başkanı oldu. Ayhan ise 172 oyda kaldı.

CHP Bayraklı’da büyük bir rekabetin yaşandı kongrede kazanan taraf Pınar Susmuş oldu. Büyük bir rekabetin yaşandı seçimde Susmuş 211 oy alırken, Ayhan ise 172’te kaldı. Seçimde  394 oy kullanıldı. Oyların  386'sı geçerli, 8'i ise geçersiz sayıldı. 

PINAR SUSMUŞ’UN LİSTESİ
Yönetim Kurulu Asil Listesi; Hülya Aksoy Devrilen, Zöhre Berk, Zuhal Eroğlu, Kadir Gören, Cemile Hangün, Teoman Karaca, Mehmet Kaya, Kamil Kaygül, Melis Kırıcı, Mahir Mumcu, Tansel Namlıses, Nazire Oktar, Ali İzzet Uğur, Ozan Uludağ, Serkan Yıldırım, Volkan Yıldız.

Yönetim Kurulu Yedek Listesi; Erol Atkın, Zergül Dönmez, Berna Tosun, Dilek Sarıgöz, Savaş Çelik, Semra Akar, Rıza Demirtaş, Muharrem Şahin, Habib Çelik, Sevgi Alkan, Gülben Kulaç, Ekin Deren Sığanık, Fatih Aşçı, Alican Gezgin, Koray Bozefe, Zeynep Varışlı.

İl Delege Listesi; Fatma Ağır Göl, Ramazan Altındiş, Fatma Aytül Çağlar, Dursun Çetinkaya, Nuri Dorukm, Levent Emre, Zekiye Leman Erdoğan, Cemil Ertuğrul, Songül Gök, Ayfer Gündoğan, Melek Gürboğa, Selahattin Güzel, Suna Karabağ, Alper Karaca, Özgür Karakaya, Sermet Kavas, Cahide Kaynakgöz, Kemalettin Keleş, Eşref Kocacık, Rıfat Koçali, Aziz Köksal, Yaşar Kemal Moğultay, F. Feray Nebioğlu, Aydınoğlu, Tanju Odabaş, Yaşar Okuyan, Şengül Ozakalın, Serdar Sandal, Yılmaz Soydaş, Pınar Susmuş, Niyazi Şehitoğlu, Nazlı Selin Tabazik, İsmail Teke, Tolga Tuğcu, Bengül Tüfekci, İrfan Türkköz, Mehmet Uyar, Cansel Yaman, Sultan Yıldırım, Satılmış Yüksel.

TARİH YAZDIK
Kongrenin kazananı ve CHP’nin yeni dönem Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, sonuçların açıklamasından sonra şu ifadeleri kullandı: “Bugün büyük bir mücadeleyi başarıyla tamamladık. Kazanan her zamanki gibi Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Bugün burada bir tarih yazdık. Amozonların başkenti Bayraklı’da… Omuzlarımızda büyük bir yük ben bu sorumluluğu beraber paylaşmaya hazırım partimizi iktidara taşımanın mücadelesini vereceğiz. Hangi listeden olursa olsun tüm partinin üyeleri benim arkadaşımdır, yoldaşımdır. Devrimci direnişçi ruhumuzla Bayraklı’da ilerleyeceğiz. Ben beraber demokrasi mücadelesi verdiğim değerli Selçuk başkanımıza teşekkür ediyorum… Bizim onun tecrübelerine her zaman ihtiyacımız var… Sevgili İlçe Başkanıma en büyük teşekkürüm ona partinin yönetimi için çok büyük mücadele verdi…”

HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK
Sonuç sonrası açıklamada bulunan Selçuk Ayhan, “Değerli arkadaşım ve ekibi kongreyi kazandılar. Öncelikle kendilerini kutluyorum. Hepimizin amacı partimizin iktidara gelmesi için gerekli koşulları sağlamak ve iktidar olmaktır. Seçimi kaybettiğini düşünmesin diğer arkadaşlarım, seçimler kazanılar kaybedilir. Seçimlerden sonra esas olan birlik ve beraberlik içinde devam etmektir. Sevgili Pınar’da bundan sonraki mücadelesine canı gönülden başarılar diliyorum” şeklinde delegelere seslendi.

Kaynak GÜNDEME BAKIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.