CHP Buca'ya 92 katılım

CHP Buca'ya 92 katılım

CHP Buca Örgütü Kurultay sonrası saha çalışmalarını hızlandırdı. Örgütlenme çalışmalarına hız veren İlçe Örgütü değişik partilerden 92 kişiyi CHP saflarına kattı.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan CHP Kurultay sonrası 2019 süreci için çalışmalarını hızlandıran CHP Buca İlçe Başkanlığı ilk haftada başarılı sonuçla dikkat çekti. Mahalle çalışmalarına önem veren CHP Buca İlçe Örgütü Yaylacık Mahallesi’nde aralarında MHP, HDP ve EMEP’ten isimlerinde olduğu 92 kişiyi CHP’ye üye yaptı. Üye kaydı yapılan isimler için mahallede bugün rozet takma töreni düzenlendi.

HEDEF 2019

Ödül töreninden sonra Gerçek Haberci’ye açıklamalarda bulunan CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, geçtiğimiz hafta yapılan 36. Olağan Kurultay sonrası 2019 hedefi ile yola çıktıklarını belirterek şunları ifade etti;

“2019 yılında ülkemizin kaderini yakından ilgilendiren 3 ayrı seçim yaşanacak. Bunlardan en önemlisi Cumhuriyetin geleceğini belirlemesi açısından önem arz eden taşıyan Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. 2019 yılında yapılacak tüm seçimlerde CHP’yi iktidara taşımak için harekete geçtik. Bunun için girmedik sokak çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamak için çalışmalara başladık. Çalışmalarımızda ülkemizin içinde olduğu durumu anlatıyoruz. Bu çalışmaların ardından değişik partilere mensup 92 arkadaşımız partimizin saflarına katıldı. Bu sayının her geçen gün artacağına inancımız ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.