"CHP-HDP arşivini önlerine koyarız!"

"CHP-HDP arşivini önlerine koyarız!"

MHP'li Şahin'den CHP'li Yücel'e cevap

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu parti içinde kurduğumuz bir komisyonla incelemeye aldık” diyerek yaptığı açıklamanın İzmir yankıları sürüyor. CHP’den tekrar il başkanı adayı olup olamayacağı kesinlik kazanmayan Deniz Yücel’in ifadelerine karşı MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’den cevap geldi. Şahin, Sayın Yücel’i uyardık ama O dinlemedi. MHP ve Onun muhterem lideri hakkında konuşmak kendisinin boyunu aşar. Sayın Yücel MHP’ye değil, ilkönce CHP’nin HEP’ten HDP’ye uzanan, oradan Habur mimarlarından Sezgin TANRIKULU’na ve diğer yetkililerine ulaşan çizgisine baksın. Üzülerek söylüyorum CHP’nin geçmişi bölücü mihraklarla ilişkilerle doludur. Arşiv kayıtlarını önüne sermeye hazırız.”  İfadelerini kullandı.

CHP-HDP ilişkisine Yücel de şaşırıyor

Şahin, CHP’li Yücel’e; “Kendisinin şaşkın olduğunu anlayabiliyor, HDP ile olan ittifakların kabul etmediğini de düşünüyorum, ama Sayın Yücel’in bunu  sorgulaması gereken şekil pehlivan peşrevi çıkararak meydana çıkması değil, CHP içindeki bölücülere karşı gereğini yapmasıdır. Ayrıca  Sayın Yücel’in farklı amaçları varsa bu amaçlarına ulşacağı yer MHP değil. Partisinin içidir. Yanlış adreste geziyo! dedi

Fatma Kurtulan’a Cevap Vermeli

Devlet Bahçeli’nin kim olduğunu ve bugüne kadar nasıl bir çizgiye sahip olduğunu bir Türk Genci olarak Deniz Bey çok iyi bilir. Biz uğruna ölünen mukaddes sevdaların, başı dik, iradesi sağlam iman adamlarıyız! Diyerek sözlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin son olarak da “Eğer sorumlu bir siyasetçi, Atatürkçü bir CHP’li ve bütünlükten yana olan bir vatandaş olarak birilerine had bildirmek istiyorsa ilkönce belediyeleri biz kazandırdık diyen HDP’li Fatma Kurtulan’a, Habur şakşakçısı Sezgin Tanrıkulu’na, Çözüm Sürecinde partisinin yetkililerine ve içlerine sızan bölücülere bildirsin Laf-ı güzafı bırakıp içine düştükleri bölücülük oyunundan kurtulsun. CHP’nin bundurumunu ispatlayacak arşiv kayıtlarımızla her yerde tartışabiliriz” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.