CHP: "Her türlü seçime hazırız"

CHP: "Her türlü seçime hazırız"

"Biz her zaman ifade ediyoruz, her türlü seçime her zaman hazırlıklıyız. Bu konuda hiçbir çekincemiz yoktur."

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, erken seçim tartışmalarına ilişkin, “Biz her zaman ifade ediyoruz, her türlü seçime her zaman hazırlıklıyız. Bu konuda hiçbir çekincemiz yoktur. Tabii parlamentonun açılması, bu konuda anayasa değişikliğinin yapılması gerekiyor. Bu konuda iktidar partisinin görüşünü öncelikle görmemiz gerekiyor yani ne yapacaklar” dedi.

TBMM’de milletvekili kayıtları devam ediyor. Gök, torunu Uzay ile kaydını yaptırdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gök, erken yerel seçim tartışmalarının hatırlatılması üzerine, “Meclis platformuna geldiği zaman yetkili kurullarımız bu konudaki gerekli görüşlerini ifade ederler. Biz her zaman ifade ediyoruz, her türlü seçime her zaman hazırlıklıyız. Bu konuda hiçbir çekincemiz yoktur. Tabii parlamentonun açılması bu konuda anayasa değişikliğinin yapılması gerekiyor. Bu konuda iktidar partisinin görüşünü öncelikle görmemiz gerekiyor yani ne yapacaklar. CHP çok nettir, seçimler konusunda hazırlıklarımız zaten bizim öteden beri sürüyordu. Biz seçimlere hazırlıklı bir partiyiz ama elbette bunu değerlendirecek olan da yetkili kurullarımızdır” dedi.

Milletvekili seçimine ilişkin soruya da Gök, “Bütün seçim sonuçlarını sandık sandık değerlendirerek bütün sandıklardaki sonuçları en alt birimlerimizden başlayarak bir değerlendirme süreci içerisine girdik. Bildiğiniz gibi Genel Başkanımız da bir rapor hazırlanması konusunda bir talimatını verdi. Nerelerde hatamız var nerelerde daha başarılı olduk bunları göreceğiz. Elbette seçim sonuçlarının çok ciddi analizinin yapılması gerekiyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.