CHP İl Başkanı Deniz Yücel resmen duyurdu: Aday adaylığı için yola çıkıyor!

CHP İl Başkanı Deniz Yücel resmen duyurdu: Aday adaylığı için yola çıkıyor!

Milletvekili aday adaylığı için istifa edeceği konuşulan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den istifasıyla ilgili resmi açıklama geldi. Yücel, 26 Aralık Pazartesi günü il başkanlığında yapacağı basın açıklamasıyla görevine veda edecek.

CHP Genel Merkezi’nin geçtiğimiz haftalarda milletvekili aday adayı olmak isteyen il, ilçe başkanları ve yöneticiler için gönderdiği genelge sonrasında CHP İzmir’de ‘istifa’ hareketliliği son bulmak üzere.

26 Aralık'a kadar partiye görev istifasını sunması gereken isimler arasına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de katılıyor!

Bir süredir kulislerde istifa edeceği konuşulan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay'ın 26 Aralık Pazartesi istifa edeceklerine ilişkin bir açıklama yapıldı.

chp-izmir-il-baskani-deniz-yucel-h215906.jpg

CHP İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 26 Aralık 2022 Pazartesi günü, Saat 12.00'de, İl Başkanlığında yapacağı basın açıklamasıyla, İl Başkanlığı görevinden ayrılacak ve CHP İzmir Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayacaktır." ifadeleri yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.