CHP ile HDP ittifak yapacak mı? Açıklama geldi

CHP ile HDP ittifak yapacak mı? Açıklama geldi

Flaş açıklama

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Yerel seçimlerde HDP ile ittifak yapacak mısınız?" sorusuna "Gündemimizde ittifak yok" cevabını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK ardından açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerde ittifak ile ilgili açıklamalarda bulunan Öztrak, "Bizim CHP olarak bir iddiamız var, belediyeciliği biz biliriz. Gündemimizde kesinlikle ittifak yok. Yarım ağızla söylediğimi düşünen basın mensupları dudaklarımı okusun: Gündemimizde kesinlikle ittifak yok" diye konuştu.

Bugün açıklanan enflasyon rakamlarına ilişkin olarak, "TÜİK hangi marketlerde araştırma yapmış açıklasın" diyen Öztrak, "Hükümetin önceliği enflasyonla mücadele ve borçların kapanması olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Öztrak'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Merkez Bankası kalkmış bu ayın 13'ünde yapacağı PPK toplantısına randevu veriyor.

Yeni Sanayi ve Ticaret Bakanımız Arjantin'de toplantı yapıyor. Endonezyalı mevkidaşı tarifeli uçakla uçuyor, kendisine devletin tahsis ettiği uçakla gidiyor. Bir de üzülüyor Edonezyalı bakanı İstanbul'a kadar uçağına davet ediyor. KOBİ'lere verilen destek kredisi uygulaması doğrudur. Bu uygulamanın son derece kurallı ve şeffaf olarak yapılması lazım.

Emeklinin parasını ödemekten imtina edeceksiniz. Ama bakanlar özel uçakta gidiyorlar.

Sayın Erdoğan şunu dedi; Türkiye'nin ekonomide çözmesi gereken yapısal açıkları var. Evet var, neden bir şey yapmıyorsunuz?

Popülizmle vatan millet sakarya ile bu iş gitmez. Geçmişte yapılan hataları telafi edecek tedbirleri iktidar göstermelidir.

Türkiye ikditar üreticiyi desteklemek yerine ithalata sarılmıştır. Dünyada sığır ithalata yapan ikinci ülkeyiz. Türkiye'yi ithal ete mahkum ettiler, bari kontrol etsinler.

Yerel seçimler: Bizim CHP olarak bir iddiamız var, belediyeciliği biz biliriz. Gündemimizde kesinlikle ittifak yok. Yarım ağızla söylediğimi düşünen basın mensupları dudaklarımı okusun: Gündemimizde kesinlikle ittifak yok. Gidin İstanbul'a bakan belediyelere. İnsanlar nereye gidip nefes alıyor? Hangi belediyeler var orada?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.