CHP İzmir İzmir'in Birçok İlçesinde Bayramlaşmaya Katıldı

CHP İzmir İzmir'in Birçok İlçesinde Bayramlaşmaya Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, ilçe bayramlaşmaları için birçok ilçeye ziyaret gerçekleştirerek bayramlaşma törenlerine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi, İlçe Bayramlaşmalarında ilçe örgütlerini yalnız bırakmadı. CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Urla’da Ramazan bayramının birinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılırken, İl Yönetim Kurulu üyeleri de, Menderes’ten Bergama’ya,  Torbalı’dan Beydağ’a kadar birçok ilçenin bayramlaşma törenlerinde hazır bulundu. 

İlçe Bayramlaşma törenlerine katılabilmek ve üyelerinin bayram programını aksatmamak için il örgütü bayramlaşma törenini erken gerçekleştiren CHP İzmir il başkanlığı, il başkanından, yönetim kurulu üyelerine kadar tüm kadrosuyla ilçe örgütlerinin bayramlaşma törenlerine katıldı. 


Bayramın birinci günü CHP Urla İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen törene katılan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, hem birlik beraberlik çağrısı yaptı hem de AKP iktidarına yüklendi. Yüksel bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi.

CHP ZOR GÜNLERDE UMUDUN VE BARIŞIN PARTİSİDİR
En çok birlik ve beraberliğe, dayanışmaya ihtiyacımız olduğu günleri yaşarken, bugün Ramazan bayramını kutluyoruz. Yaşadığımız acılar, verdiğimiz şehitlerimiz sebebiyle elbette içimiz buruk, bir yanımız eksik. Bu bayramları huzur içinde, kardeşçe kutlayabilelim diye hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, öncelikle bugüne kadar verdiğimiz tüm şehitlerimizin ailelerinin, çocuklarının bayramını kutluyorum. Elbette acısı çok taze olanlar, bayramı hem eksik hem buruk geçiriyorlar. Ama şunu gururla söylüyorum ki, her şehit ailesinin ve Türkiye’nin derdini dert edinen, acısını yürekten paylaşan, onların her ihtiyacı için ne gerekiyorsa yapacak olan bir CHP var bu ülkede. Bizlerin üstüne ister çamur, ister kurşun atsınlar. Bu gerçek değişmeyecek ve CHP bu ülkenin her zor gününde olduğu gibi, yine umudun, barışın ve huzurun partisi olacaktır.

İZMİR’E ÖVGÜ, ÖRGÜTE MÜCADELE ÇAĞRISI
İzmir’in, CHP’li yerel yönetimlerin yaptığı hizmetler ve Büyükşehir belediyesinin ayrım yapmadan her ilçe’de gerçekleştirdiği kalkınma hamlesiyle Türkiye’nin en yaşanılır ve çağdaş kenti olduğunun altını çizen Yüksel “Bugün çok ayrıcalıklı bir kentte bayramımızı kutluyoruz. Sadece Türkiye’nin değil, dünya’nın da en yaşanılabilir, birliğini sağlamış ve en çağdaş insanlarının yaşadığı kentler arasında olan İzmir’in tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyoruz. İzmir’e bu yerel yönetimlerin kazandırılmasında var gücüyle çalışan, gece gündüz demeden partisi ve ülkesi için çalışan tüm örgüt üyelerimizin bayramını kutluyorum. Şimdi, AKP iktidarının ve kaçak sarayda ki muktedirin, kendi çıkarları için yok ettiği ülke birliğini yeniden sağlamak, iktidar ve koltuk sevdalılarıyla, gözünü kan bürümüş terör örgütlerinin ülkemize musallat ettiği terör belasından kurtarmak için tüm umutlar CHP’ye bağlanmıştır. Bizleri zor, bir o kadar da kutsal bir mücadele beklemektedir. Bugüne kadar verdiğimiz mücadelenin çok daha fazlasını birlikte verme zamanıdır. Ülke’de huzuru sağlamak, çıkar ve terörle işbirliği üzerine inşa edilmiş AKP’ saltanatından Türkiye’yi kurtarmak için, 30 ilçede bulunan tüm üyelerimize de, bize her seçimde desteğini arttırarak görev veren İzmirli hemşerilerimize de güveniyorum. Örgütümüzün ve tüm İzmirlilerin Ramazan bayramını kutluyor, ihtiyacımız olan birliğe, huzura ve barışa vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

İL YÖNETİMİNDEN İLÇELERE BAYRAM ÇIKARMASI
CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in yanı sıra, İl Yönetim kurulu üyeleri de ilçe örgütlerinin gerçekleştirdiği bayramlaşma törenlerine katılarak örgütle bayramlaştı. Daha önce görülmemiş bir yoğunlukta ilçelerin bayramlaşma törenlerine katılan İl Yönetim kurulu üyeleri Tire, Menderes, Gaziemir, Beydağ, Kemalpaşa, Aliağa,Çiğli, Menemen, Bergama, Seferihisar, Bayındır,Selçuk ve Ödemiş ilçelerinin gerçekleştirdiği törenlere il başkanlığını temsilen katılırken, bugün ve bayramın son günü gerçekleştirilecekleri ilçe ziyaretleriyle de, örgütle buluşmaya devam edecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.