CHP İzmir'de gözler Bayraklı'da! Seçim 3 adaylı yarışa döndü. 

CHP İzmir'de gözler Bayraklı'da! Seçim 3 adaylı yarışa döndü. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kurultay sürecinin ikinci etabı olan ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor

Bayraklı’da resmi adaylık açıklaması yapan eski Milletvekili ve il eski Başkanı Selçuk Ayhan delegenin karşısına çıkacak. Ayhan’ın bir kadın aday ile rekabete girmesi bekleniyor. Adaylar Pınar Susmuş, Songül Gök, Ali Rıfat Koç Ayhan'a karşı birleşti.Bu gelişmenin ardından Bayraklı'da seçim 3 adaylı yarışa döndü. 

Kongrede Ayhan-Susmuş yarışı olması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandıi Yarışın iki aday arasında geçmesi beklenirken, salonda yaşanan liste krizi sonrası Gençlik Kolları İlçe Eski Başkanı Serkan Arda yeter imzayı teslim ederek aday oldu.

Songül Gök, Ali Rıfat Koç ve Pınar Susmuş salona hep beraber geldi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ise salona tek başına geldi ve salondakilerle tek tek selamlaştı. Kongreye CHP İl Başkanı Deniz Yücel,İl Başkan Yardımcısı Adnan Alabay, İzmir eski Milletvekili Mustafa Moroğlu, Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Balçova İlçe Başkanı Binnur Akın  Bayrakılı’dan delege olan eski Bakan Yaşar Okuyan  katılan isimler arasında yer aldı. 

bbababh.jpg

ALPER: BEN TARAFSIZIM VE TARAFSIZ KALACAĞIM

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, tarafsız kalacağını belirterek, “Bugünler gelmemizi sağlayan, iktiranda yürümemiz için çalışan yerelden ve genele tüm meclis üyelerimizin, mahalle temsilcilerimizin huzurunda saygıyla, minnetle eğiliyorum. Elbette eleştiriler, tartışmalar olacaktır;  bu tartışmaları aile kavramı anlayışıyla kendi içimizde çözeceğiz. İl, il ilçe, ilçe ülkemizi karış karış gezen başarı hikayemizin kahramanı Genel Başkanımızın önünde de saygıyla eğiliyorum. Hiç birimiz onu kadar bu partiye katkı koymadık. İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel’e de teşekkür ediyorum. Ben İl Kongresinde onun karşısındaydım ama o hepimizi kucakladı, hepimize aile olmayı gösterdi. Yüzde 37’den yüzde 55’lere gelmemizi sağlayan herkese teşekkür ederim. O süreç çok zor bir süreçti. Benim elimde sihirli değnek yoktu. Bizim örgütümüz olmasa bunu başarmazdık. O süreçte de kimseyi ötekileştirmedik. Sizlerin desteği ile bu günlere geldik hepinize minnettarız. 3 seçimi beraber geçirdik. İlçe başkanı olarak ise 9 seçim geçirdim. Bayraklı örgütüne gerçekten çok teşekkür ediyorum, onlar bu başarının gizli kahramanı. Ben ‘aday değilim’ dedim.  Çünkü gençlerin önü açılsın istedim. Ben tarafsızlığımı da koruyorum partiye emek verecek herkes aday olabilir. Saygı ve sevgilerimle” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.