CHP İzmir'de kritik zirve: İhraç kararı alındı

CHP İzmir'de kritik zirve: İhraç kararı alındı

İl başkanı Şenol Aslanoğlu’nun başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

CHP İzmir il başkanlığında gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında önemli gündem maddeleri karara bağlandı. 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından değerlendirme toplantılarını sürdüren CHP İzmir il başkanlığı, takvimi açıklanarak başlatılan kongreler sürecinin sağlıklı yürütülmesi içinde toplantılar gerçekleştirecek.

ahmet-yildiz.jpg

ÖRGÜT TOPLANTILARI VE KONGRELER TAKVİMİ

Yönetim kurulu toplantısı ve alınan kararlara ilişkin açıklamalarda bulunan il başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Yıldız şunları dile getirdi; "Yönetim kurulunda aldığımız kararla birlikte 17 Haziran Cumartesi günü belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımız ile bir araya geleceğimiz toplantılar gerçekleştireceğiz. Toplantılarımızın gündemi yerel yönetim hizmetlerimiz ve kongreler takvimi uyarınca başlayan sürecin koordinasyon içinde yürütülmesi. Belediye başkanlarımız ile yapacağımız toplantıya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Akın da katılacak. Yönetim kurulumuz aldığı bir diğer kararla da kongreler takvimimiz uyarınca yapılacak mahalle delege seçimleri için her ilçede bir il yönetim kurulu üyemizin gözlemci olarak görevlendirilmesine karar verdi. Kurul üyelerimiz sürecin tüzük ve yönetmeliğimiz uygun bir şekilde sağlıklı yürütülmesi için ilçe başkanlıklarımızla birlikte çalışacaklar."

Ahmet Yıldız, CHP İzmir il yönetim kurulu toplantısında bazı disiplin dosyalarının da görüşüldüğünü belirterek “Kurulumuz gündemine gelen disiplin dosyalarını inceleyerek Karaburun belediye meclis üyesi Alpaslan Bilen’in ve Gaziemir belediye meclis üyesi İbrahim Özkar’ın partiden kesin ihraç edilmesi, Çiğli belediye meclis üyesi Ali Rıza Koçer’in de partiden 2 yıl geçici ihraç edilmesi istemiyle il disiplin kuruluna sevklerine karar verdi” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.