CHP Karabağlar İlçe Örgütü'nden Sandık görevlilerine teşekkür!

CHP Karabağlar İlçe Örgütü'nden Sandık görevlilerine teşekkür!

Bozyaka Kültür Merkezi’nde yapılan törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri ve seçimde görev alan yüzlerce sandık görevlisi katıldı. 

CHP Karabağlar İlçe Örgütü, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri ve yaz dönemi dolayısıyla ertelediği sandık görevlilerine teşekkür belgesi sunma programını gerçekleştirdi. Yoğun ilginin olduğu etkinlikte Karabağlar’ın 58 mahallesinde görev almış sandık sorumluları ve görevlilerine teşekkür belgesi verildi. 

Karabağlar CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, 31 Mart seçimlerinin demokrasiden yana olan herkese bir özgüven verdiğini ifade ederek, “Sizler sandık başlarında, mahallelerde büyük emek verdiniz. Türkiye’nin demokrasi adına verdiği mücadelede sizlerin katkısı çok büyük. Bundan sonra da elbirliğiyle CHP’nin iktidara geldiği, tek adamlığın değil halkın sözünün geçtiği bir ülke için mücadele edeceğiz” dedi. 

img_9505-min.jpg

Yıldız, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde görev alan herkesin Türkiye’de korku duvarlarını yıkma adına büyük bir görev üstlendiğini ifade ederek, “Çocuklarımızın sağlıklı büyüdüğü, bilimsel eğitim aldığı, doğamızın şehirlerimizin talan edilmediği bir gelecek için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Yıldız, 31 Mart’ta Karabağlar’da kazanılan başarıda CHP adayı ve belediye başkanı Muhittin Selvitopu’nun da büyük gayreti olduğunu da ifade ederek, Selvitopu’na ayrıca teşekkür etti.  Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da, Karabağlar halkına eşit, adil hizmet vermek için görev başında olduklarını ifade ederek, “31 Mart seçimleri Atatürk ilkelerinden ve cumhuriyetten yana insanların el ele verdiği ve ülkeye umut aşıladığı bir seçim oldu. Karabağlar biz göreve geldiğimizden bu yana referandumlar dahil her seçimde yüzümüzü güldürdü. Geleceğine sahip çıkan halkımıza ve sandık başlarında görev alan herkese teşekkür ederim” sözlerine yer verdi. 

Konuşmaların ardından il yöneticilerinin de katılımıyla kadın kolları, gençlik kolları, mahalle sorumluları ve okul sorumlularına teşekkür belgesi verildi. 58 mahallenin tamamından görevliler törende hazır bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.