CHP Karabağlar'dan görkemli seçim ofisi açılışı

CHP Karabağlar'dan görkemli seçim ofisi açılışı

Karabağlar'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskiizmir ve Yurtoğlu’nda bulunan seçim ofislerinin açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Miting havasında geçen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta gençler Başkan Selvitopu’nu meşalelerle karşıladı.

CHP Karabağlar seçim ofisleri birbiri ardına açılıyor. Gittiği her yerde büyük bir ilgi gören Karabağlar Belediye Başkanı, aynı zamanda CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu,  sevgi gösterileriyle karşılanıyor. CHP Karabağlar Eskiizmir ve Yurtoğlu seçim ofisleri’nin açılışı da büyük bir coşkuya sahne oldu.

Yoğun ilgi gösterildi

Eskiizmir ve Yurtoğlu seçim bürolarının açılışına CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız, CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyesi adayları, muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Karabağlar’da toplam 18 seçim bürosu açacaklarını belirten İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, tüm açılışların mini miting havasında geçtiğini belirterek,  “Buna katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız ise CHP ile İYİ Parti’nin Millet İttifakı yaptığını hatırlatarak, “Onun için buradayız ve birlikteyiz. İnşallah bu seçimde hep beraber çalışarak açık ara kazanacağız” dedi.

chp-karabaglar-secim-ofisleri-aciliyor-(4).jpg

Yeni bir destan yazacağız

Karabağlar'ın yakın zamanda değerinin farkına varıldığını belirten Başkan Selvitopu ise, “Bizler Karabağlar’ı değişen, dönüşen, insanların rahatça yaşadığı modern bir kent haline getirmek istiyoruz. 5 yıldır burada görev yapıyorum. Çok şükür bu emaneti sizlere layık şekilde taşıdık. Çalmadık, çırpmadık, soydurmadık. Seçildiğimde aynı biçimde görevimize devam edeceğim” diye konuştu. 

Riskli alan kararını iptal edin

Kentsel dönüşüm konusuna da değinen Selvitopu, rantçıların Karabağlar’a göz diktiğini belirtti. Selvitopu, “Geçenlerde konu ile ilgili Bakanımız bir açıklama yapıyor. Diyor ki 'tapuları verebiliriz.' Onu yapabiliriz, bunu yapabiliriz. O zaman 7 yıldır aklınız nerdeydi? Niye yapmadınız? 17 mahallenin elini kolunu bağladınız. Biz diyoruz ki riskli alan kararını iptal edin, Bize bırakın. Biz Eskiizmir ve Limontepe halkıyla bu sorunu çözeriz. Bilgimiz de,birikimimiz de her şeyimiz var.” diye konuştu.

31 Mart'ta bir seçim olduğunu ve Millet İttifakı olarak bu seçimden başarıyla çıkacaklarını da belirten Selvitopu, “Bizler Anayasa oylamasındaki yüzde 65 Hayır oyuna talibiz. Karabağlar’da biz bunu   hep birlikte Millet ittifakı ile gerçekleştireceğiz ve yeni bir destan yazacağız” dedi.

Beka sorunu

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ise iktidar partisinin sürekli konuştuğu beka sorunu üzerinde durdu. Bakan, "17 yıldır bu ülkeyi yöneten biz miyiz? Bu ülkede bir beka sorunu varsa, o da iktidarın yarattığı beka sorunudur."dedi.

Konuşmaların ardından önce Eskiizmir,  ardından da Yurtoğlu seçim ofisleri büyük bir coşkuyla açıldı. Açılışta belediye meclis üyesi adayı Bülent Sözüpek de bir konuşma yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.