CHP Karşıyaka'da Başkan adayı İşçimenler'e tepki dinmiyor!

CHP Karşıyaka'da Başkan adayı İşçimenler'e tepki dinmiyor!

CHP tarafından Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Behice Yıldız İşçimenler Ünsal’a tepki dinmek bilmiyor. İsmi açıklandığında CHP İlçe Örgütü'nün ilk tepki verdiği başkan adayına, ziyaretleri sırasında vatandaşlar da tepki vermeye başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bir yandan diğer siyasi partiler gibi yerel seçimlere odaklı seçim çalışması yaparken, diğer yandan ise özellikle İzmir’de belediye başkanlığı için aday gösterdiği isimlerle ilgili tartışmalarla karşı karşı kalıyor. İzmir’de 23 mevcut belediye başkanının yerine başka isimleri belediye başkanlığına aday gösteren CHP’de en çok tepki alan aday isimlerinden birisi de CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Behice Yıldız İşçimenler Ünsal oldu.

CHP İlçe örgütü, aday olarak Behice Yıldız İşçimenler Ünsal’ın ismi açıklandığında ‘İthal aday istemiyoruz’ diyerek ilk tepkiyi verdi. CHP İlçe Örgütü, bu tepkiyi verdikten sonra CHP Genel Merkezi’nin aday isminde ısrarlı olması üzerine seçim çalışmalarından elini, ayağını çekip Karşıyaka’daki seçimleri kaderine bıraktı.

Başkan adayı Behice Yıldız İşçimenler Ünsal’a CHP ilçe örgütünden daha sert tepki veren ise Karşıyakalılar oldu. Seçim çalışmalarına üç beş kişiyle katılabilen Başkan Adayı Ünsal’ın, ziyaretlerini ve söylemlerini değerlendiren Karşıyakalılar, “Karşıyaka, Karşıyaka’da yaşayan ama Karşıyakalıların büyük çoğunluğunu tanımadığı birisiyle, tanıyan azınlıktaki zenginlerin sevdiği bir isimle yola çıktı. Hayatının büyük bölümünü bolluk içinde, refah içinde, şato içinde geçiren bir başkan adayı, Karşıyaka’da yaşayan orta halli, düşük halli vatandaşın derdinden anlayan, anlayabilecek birisi değil. Karşıyaka’da bu başkan adayına sadece sahilde, denizi gören apartmanlarda oturanlar oy verir, arka mahallelerde Karşıyaka’nın kötü kaderini yaşayanlardan oy alması zor” diyerek sessiz eleştirilerini dile getirdiler.

yildiz-iscimenler-unsal-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.