CHP Karşıyaka'da Başkan yeniden Uğur Yıldırım

CHP Karşıyaka'da Başkan yeniden Uğur Yıldırım

Karşıyaka’da ilçe Başkan adayları Serdar Koç ve Uğur Yıldırım’ın birlik mesajı verdiği kongrede beyaz ve turuncu listeler yarıştı.

Karşıyaka’da ilçe Başkan adayları Serdar Koç ve Uğur Yıldırım’ın birlik mesajı verdiği kongrede beyaz ve turuncu listeler yarıştı. Belediye eski Başkanı Cihan Türsen’in konuşması sonrası gerilen salonda Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar Türsen’e yanıt verdi. Adaylar konuşma yapmayarak el ele sahneye çıkıp İzmir Marşı okudu. Kalabalık bir partili topluluğu tarafından takip edilen kongrede oylamaya saat 15.30’te geçildi. 

408 delegenin oy kullandığı kongrede mevcut Başkan Uğur Yıldırım 244 oy ile yeniden başkan seçilirken, Serdar Koç ise 164 oy alabildi. 

Öte yandan oylama sırasında kurallara uyulmadığı gerekçesiyle seçim kurulu üyelerine yazılı itirazda bulunuldu. Kongreyi takip eden bir vatandaş oy verme esnasında zarfın içinin görüneceği şekilde fotoğraf çektiren partililer olduğunu belirterek oy kullanım şeklinin tüzüğe aykırı olduğunu vurguladığı dilekçesini, İlçe Seçim Kurulu üyelerine teslim etti.    

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.