CHP Karşıyaka’da istifa krizi çözüldü

CHP Karşıyaka’da istifa krizi çözüldü

CHP'li Yıldırım 'yeni yönetimiyle' Başkan Yücel’i ziyaret etti: 'Seçimle gelen seçimle gider'

İstifa kriziyle çalkalanan CHP Karşıyaka'da İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yönetimine katılan yeni isimlerle birlikte CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. Toplantı sonrası açıklamada bulunan Yıldırım, “Karşıyaka’da bir süreç atlattık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdan bir kısmının istifası vardı. Yedekten 6 arkadaşımızın davetini gerçekleştirdik. İl başkanımıza demokrat tavrı için teşekkür ediyoruz. Deniz Yücel’in de bu ‘seçimle gelen seçimle gider’ anlayışı içinde olduğunu biliyoruz.  Tüm açıklamalarımızda söyledim. Bu arkadaşlar bizim sevdiğimiz arkadaşlardır. Biz CHP’liyiz. CHP’lilerin tek amacı vardır, ülkede iktidar olmak” dedi.

Yıldırım, “Yolumuza daha güçlü devam ediyoruz. İl başkanımıza demokrat tavrı için teşekkür ediyoruz. Deniz Yücel’in de bu ‘seçimle gelen seçimle gider’ anlayışı içinde olduğunu biliyoruz.  Sürecin ne olduğunu tüm İzmir örgütü biliyor. İstifa bir haktır. Toplu olarak yapılmaya kalkan istifalarda yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Bu hareket doğru değildi. Tüm açıklamalarımızda söyledim. Bu arkadaşlar bizim sevdiğimiz arkadaşlardır. Biz CHP’liyiz. CHP’lilerin tek amacı vardır, ülkede iktidar olmak. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e bu konuda duruşundan dolayı teşekkür ediyorum. ” dedi.

ADAY MI?

“Kongrede aday mısınız?” sorusuna cevap veren Yıldırım, “Ben bugüne kadar ki kongrelerde hiçbir zaman adayım demedim. 2017’de Pazar günü kongre vardı Cuma bile demedim. İlçe başkanlarının adayım demesi doğru değil. Buna süreçte seçilecek delege karar verir. Delegenin de iradesi sandığa yansır” diye konuştu.

Kaynak: Gündeme Bakış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.