CHP Kemalpaşa'da partililer bir araya geldi!

CHP Kemalpaşa'da partililer bir araya geldi!

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde partililer buluştu

Düzenlenen yemekte bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partililer canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir gece geçirdiler. Katılımın yüksek olduğu yemeğe, CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Kamil Okyay Sındır ve Mahir Polat, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve yardımcıları, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, İYİ Parti yöneticileri, CHP’lilerin yanı sıra çok sayıda esnaf, işadamı ve muhtarlar katıldı.

ahmet-cemil-balyeli-001.jpeg

“BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAMIZ DAİM OLSUN”

Gecenin açılış konuşmasını ev sahibi CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli yaptı. Geceyi düzenledikleri tarihin 4 Eylül’ün Sivas Kongresinin 102. yıl dönümü olduğunu belirten Balyeli “Sivas kongresi, partimizin ilk kurultayı ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı ilk kongredir. Bir avuç kahramanın yarattığı ilk kıvılcımdır. Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin temellerinin atıldığı Sivas Kongresinin 102. yılı kutlu olsun. Bugünün Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Kemalpaşa’dan yakılan ilk kıvılcım olmasını diliyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışmamız daim olsun. Sevgili dostlar, salgın, deprem, sel, orman yangınları derken uzun zamandır bir araya gelemedik. Canlı müzikte birbirinden kıymetli sanatçı dostlarımız bizim yanımızda. Bu gecenin hazırlanmasında bizlere destek veren herkese ve tüm örgütümüze teşekkür ediyorum. Bu gece bizleri yalnız bırakmayan sayın milletvekillerimi, il yöneticilerimi, büyükşehir ve belediye meclis üyelerimi ve örgütümüzün vefakâr ve cefakâr neferlerini canı gönülden kutluyorum. Selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

2-001.jpeg

KARAKAYALI “CHP’NİN VE MİLLET İTTİFAKININ SIRTINI YERE VURACAK KİMSEYİ GÖREMİYORUM”

Gecenin diğer konuşmasını Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yaptı. Karakayalı, “Kemalpaşa’mız artık kabuğunu yırttı. İktidara giden yolda çok büyük mesafe aldı. Kemalpaşa’mızda Cumhuriyet Halk Partisinin ve Millet İttifakının sırtını yere vuracak kimseyi göremiyorum. Hepinizin emeği çoktur, bu çalışmalardan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz yerelde kazanıp, genelde de inşallah iktidar koltuğuna oturarak ülkeyi yönetmektir. Ana kadememiz, gençlik ve kadın kollarımız, il örgütümüz, milletvekillerimiz ve halkımızla birlikte başaracağımızdan şüphemiz yoktur. Dayanışma içerisinde olmamızla Kemalpaşa’mıza güç katıyor, renk katıyorsunuz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.