CHP Konak, miting için harıl harıl

CHP Konak, miting için harıl harıl

Cumhuriyet halk Partisinin 4 Ağustos Perşembe günü Gündoğdu meydanında yapma kararı aldığı, demokrasi ve cumhuriyet mitinginin hazırlıklarını sıkı tutuyor.

Cumhuriyet halk Partisinin 4 Ağustos Perşembe günü Gündoğdu meydanında yapma kararı aldığı, demokrasi ve cumhuriyet mitinginin hazırlıklarını sıkı tutuyor. Miting kararının CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl tarafından açıklanmasının hemen ardından çalışmalarına başlayan CHP İzmir İl yönetimi, çalışmalara geçmiş dönem partili yöneticileri de dâhil etti.

KONAK İLÇE DURMUYOR

Miting öncesi CHP Konak ilçe başkanlığı afişleme ve pankartlama çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara bire bir ulaşabilmek adına mahallelere broşür dağıtımı ve 3 ayrı yoğun noktada stantlar kurdu.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişi, Üçyol metro girişi ve Konak meydanı Kemeraltı girişinde kurulan stantlara ilgi de oldukça yoğundu.

Kemeraltı girişi standında CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, İl Başkanı Alaattin Yüksel, PM üyelerinden Sevda Erdan Kılıç  ve Emre Çam,Konak  İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Konak ilce Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları ile birlikte Gündoğdu Meydanında Perşembe günü saat 19.30 da yapılacak olan Cumhuriyet ve Demokrasi mitingi için İzmirli yurttaşlara çağrıda bulunuldu ve Kemeraltı na girilerek esnafa ve vatandaşa broşür dağıtıldı.

Gündoğdu Meydanı’nı gelincik tarlasına dönüştüreceklerini söyleyen Bingöl, “Parti bayrağı kullanmayacağız, amblemimiz olmayacak, elimizde Atatürk posterleri ve Türk Bayrağı olacak” dedi. Bingöl yapılacak İzmir'de de vatandaşı tek tek davet ettiklerini belirterek, “Bu mitingi biz düzenliyor olabiliriz, genel başkanımız da gelecek ve çok önemli açıklamalarda bulunacak. Hangi siyasi parti, STK, sendika, meslek odası olursa olsun bu mitingin davetlisidir. Bu mitingde tek yürek, tek ses olmayı, yeni bir dayanışma anlayışıyla ortaya koyacağız. İnanıyorum ki Gündoğdu Meydanı tıklım tıklım dolacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.