CHP Konak, sağlık çalışanlarıyla buluştu

CHP Konak, sağlık çalışanlarıyla buluştu

CHP Konak İlçe Başkanlığı Sağlık Komisyonu Başkan ve üyeleri hekim ve hemşirelerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Konak'taki hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan CHP Konak İlçe Başkanlığı Sağlık Komisyonu Başkan ve üyeleri hekim ve hemşirelerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Komisyon Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Büyükkeçeci Sorunları çözüme ancak birlik, beraberlik ve iletişimle ulaştırabileceklerini belirtti.  :"Farklı disiplinlerin bir araya gelmesiyle zengin bakış açısına sahip olmamızı sağlar. Herkesin uzmanlık alanı farklı dolayısıyla herkesin sorunları da uzmanlık alanına göre değişiyor. Biz bir araya gelip bu sorunların çözümü noktasında birbirimize destek olmalıyız." diyerek düzenli olarak gerçekleştirilen komsiyon toplantılarına sağlık çalışanlarını davet etti. 

Yapılan ziyaretlerden memnuniyetlerini belirten hastane çalışanları yapılacak toplantılara katkı sağlamaya çalışacaklarını, bu ziyaret sonrası iletişimde kalacaklarını ifade ederek "Sorunları dile getirecek ortamların birer birer yok olduğunu bu yüzden örgütlenemiyoruz." diyerek  CHP Konak İlçe Başkankanlığının bu davranışını takdir ettiklerini belirtti. 

Gruşçu: "Halk, yanlış sağlık politikalarına isyan ediyor." 

Ziyaretlere göreve yeni gelen  CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu'da katıldı. Gruşçu: " Bugün sağlık emekçilerimizin ve tıp çalışanlarımızın bayramını kutlamak ve sorunları yerinde görerek politika oluşturmak üzere bir çalışma gerçekleştirdik. AKP iktidarının yarattığı 17 yıllık tahribatı sağlık alanında gördük. Sadece Tıp alanında çalışan değil halkımızda yaşanan yanlış sağlık politikalarından ötürü isyan ediyor. Cumhuriyet Hlak Partisi olarak her zaman  halkımızın dili olmaya bu sorunların üstesinden gelmek için çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

Mutluluk verici tesadüf

Ziyaret edilen sağlık çalışanlarından bazıları Ege Üniversitesi'nden emekli akademisyen  Prof. Dr. Filiz Büyükkeçeci'nin öğrencileri olduğu öğrenildi. Hocalarını karşılarında gören hekimler sevinçlerini gizleyemedi. 

Daha sonra CHP Konak'ın simgesi haline gelen kırmızı karanfil dağıtılıp, hatıra fotoğrafı çekildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.