CHP Konak Sordu: DESTEK NEREDE?

CHP Konak Sordu: DESTEK NEREDE?

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanlığı, hükümetin covid-19 pandemisi süresince izlediği yönetimi hedef alan bir video yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanlığı, 17 günlük yasaklara rağmen desteksiz bırakılan vatandaşın desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan bir video çalışması gerçekleştirdi. 

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan videoda, vatandaşların patates soğana muhtaç edildiği, esnafın ise açlığa terk edildiğine dikkat çekildi. 

chp-konak-ilce-baskani-cagri-gruscu-dan-basdas-a-sert-yanit.jpeg

GRUŞÇU; VATANDAŞI AÇLIĞA TERKETTİLER

 Video çalışmasıyla ilgili açıklamada bulunan CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu; “Bugün geldiğimiz noktada hep söylüyoruz, Türkiye yönetilmiyor, savruluyor.” Dedi. Başkan Gruşçu, bunun en büyük örneklerinden bir tanesi bugün yaşadığımız 17 günlük kapanma süreci. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi böyle bir tam kapanma gerekiyordu fakat uygulanan yöntemler çok yanlış. Geçimini günlük geliri ile sağlayan milyonlarca vatandaşımızı açlığa, sefalete terkeden bu iktidar hiç bir konuda doğru karar veremez hale gelmiştir, şeklinde konuştu. Gruşçu, ülkemizde maalesef her gün geçim sıkıntısı dolayısıyla intihar eden vatandaşlarımız oluyor, sadece bizim bu videoyu sosyal medyadan paylaştığımız gün tam 5 vatandaşımız artık başka çıkar yolu bulamadıkları için kendi canlarına kıydılar. Bu atmosferin değişmesi gerekiyor ve biz bu ortamı tesis edeceğimize söz veriyoruz. Halkımızın gönlü rahat olsun, ilk seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yaşadığımız tüm acıları geride bırakıp, refah seviyesi yüksek bir Türkiye için hep birlikte mücadele edeceğiz, diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.