CHP Kuşadası ilçe örgütü 11. geleneksel ''Simit Çay'' buluşması 

CHP Kuşadası ilçe örgütü 11. geleneksel ''Simit Çay'' buluşması 

Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü tarafından düzenlenen geleneksel “simit-çay“ kahvaltısı Kasım Yaman Parkı'nda gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu etkinliğe , CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in yanı sıra CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Engin Doyran ve birçok partili katıldı.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek büyük bir aileye sahip olduklarının altını çizerek,  “Birlik beraberlik kahvaltımıza hoş geldiniz. Değerli partililerim konuşmama, iki gün önce Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na Aydın AKP Milletvekili Mustafa Savaş tarafından yapılan çirkin davranışı kınayarak başlıyorum. Akp Milletvekili Mustafa Savaş’a diyorum ki herkes yanlış yababilir. Yanlışı yanlışla düzeltemezsiniz. Yapacağınız en erdemli davranış Özlem Hanım'dan özür dilemektir. Çünkü sadece bir belediye başkanına değil bir anneye, bir kadına karşı nezaketsiz bir davranışta bulundunuz. Arkadaşlar iktidar artık hazmedemiyor. İktidarın vatandaşa ne söyleyecek lafı kaldı ne icraatı kaldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na karşı yapılan bu hareket fiziki bir saldırıdır. Her ne koşulda olursa olsun AKP milletvekilinin bu davranışını, basit bir konumlanma hareketi olarak görmek mümkün değildir. Kaldı ki Aydın halkı 31 Mart Yerel Seçimlerinde Mustafa Savaş’a konumunu net olarak göstermiştir. 31 Mart yerel seçimlerinde ilk etabı kazandık. Şimdi ikinci etap var. Ulusal iktidara yürüyoruz. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi'nden üstün değildir. Kuşadası’nda yaşanan son yerel seçimler CHP’nin, bireylerin egolarının şahsi menfeatlerinin üstünde olduğunu kanıtlamıştır. Aslolan partidir.6 aylık dönemde belediye başkanımız başarılı bir çalışma dönemi geçirmiştir. Elbette eksikliklerimiz vardır. İmkanlarımız kısıtlı. Kendisine sizlerin huzurunda hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızın her zaman yanında olacağız. Önümüzde en ciddi sınavımızı vereceğimiz bir dönem var. Önümüzde bir kongre süreci var. Cumhuriyet kongreleri Sivas'tan bu yana ülkeye ışık olmuştur, umut olmuştur. Bizlerin çok çalışması lazım. Kendi içimizdeki enerjiyi doğru şekilde aktarmak lazım. İktidara hedeflenmemiz lazım. Güçlü parti güçlü örgüte, güçlü örgüt ise güçlü iktidara taşır'' dedi.

Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bu tür etkinliklerin parti içi bağları, samimiyeti güçlendirdiğinin altını çizerek, “Öncelikle bu etkinliği organize eden başta ilçe başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.  Bugün buradaki resmi tüm Türkiye’nin görmesi lazım. Bugün burada Cumhuriyet sevdalıları buluştu. Bugün burada Cumhuriyet Halk Parti’sini iktidara taşıyacak gücün büyüklüğünü görüyoruz. Ülkemizin her köşesinde bir çağlayan misali iktidara yürüyoruz. Bu yürüyüşümüzde bize engel olacak her türlü davranıştan tutumdan kişisel egolardan uzak durmalıyız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.