CHP Lideri Darbenin Bir Numarasını Açıkladı

CHP Lideri Darbenin Bir Numarasını Açıkladı

Kemal Kılıçdaroğlu darbenin bir numarasını açıkladı.

Kılıçdaroğlu, "Adil Öksüz giderken GPS cihazının götürmesine izin verildi" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk TV'de Alican Türkoğlu'nun sorularını yanıtlıyor.
Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün "Hava Kuvvetleri İmamı" Adil Öksüz ile bir soruya yanıt verdi.
Öksüz'ün gözaltından çıkarken GPs cihazı götürmesine izin verildiğini söyleyen CHP lideri "Bu cihazı Türkiye'ye kim ithal etmiştir?" diye sordu.


Kılıçdaroğlu şöyle dedi:
Adil Öksüz sıradan bir insan değil. Öksüz'ün gözaltı sırasında kelepçelenmediğini öğrendim. Öksüz yakalandığında Akıncılar Üssü'ndeymiş. Bir pilotun açıklaması, 'Biz talimatı Adil Öksüz'den alıyoruz' diyor. 'Arsa almaya geldik' diyen iki kişi tutuklanıyor. Ama Adil Öksüz dosyaları boşaltılıyor ve serbest bırakılıyor. MİT 'Bizim elemanımız değil' diye açıklama yapıyor zaten açıklamaz. Adil Öksüz giderken GPS cihazının götürmesine izin verildi. Bu cihazı Türkiye'ye kim ithal etmiştir? Oradaki herkesi tutukluyorsun ama Adil Öksüz'ü serbest bırakıyorsun."


"MEHMET DİŞLİ DARBENİN BAŞINDAKİ KİŞİDİR"
Türkiye bilinerek ve bilinçli bir şekilde darbe ortamına hazırlanmıştır. Mehmet Dişli, darbeyi yöneten kişidir. Mehmet Dişli TSK'da görevini tamamlamadan Genelkurmay Merkez'e getirilmiştir, siyasi iradeyle. Sonra terfi eder ve kıtaya gitmesi lazım, sırf karargahta kalsın diye o dairede tutulur. Mehmet Dişli'yi Genelkurmay karargahında tutan irade, darbeye ortam hazırlayan siyasi iradedir. Darbe yargılamalarının televizyondan canlı verilmesi lazım. Mağdurlar var, mağdurları sonuna kadar savunacağım

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.