CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Akıllı adamlara ihtiyacımız var"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Akıllı adamlara ihtiyacımız var"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni otobüslerini tanıttığı lansmanda açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle oldu:

Az önce Sayın Meral hanım güzel günler göreceğimizi söyledi zaten. Kendisine teşekkür ediyorum. Kısaca bir iki şeye değineceğim. 2013'ten beri otobüs alınmıyorsa bir sorun vardır. Almaya çalışan Başkana engel olunuyorsa bir sorun vardır. Gençler geleceklerinden kaygı duyuyorsa bir sorun var demektir.

ÇÖZMEK ZORUNDAYIZ

Türk Lirası yabancı para karşılığında değer kaybediyorsa bir sorun vardır. Ve bu sorumluluk ülkeyi yönetenlere aittir. Biz bunu çözmek zorundayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız 4 milyar lira borç ödedim hiç borç almadım dedi. Borç almadan da yetimin hakkını koruyabiliyorsunuz. Sayın Akşener güzel açıkladı. Bir sorun var ama biz bu sorunu çözebiliriz.

331647-814x458.jpeg

ÇILGIN ADAMLARA DEĞİL AKILLI ADAMLARA İHTİYACIMIZ VAR

Çılgın projelere ihtiyacımız yok dediniz sayın Başkanım. Bu ülkenin çılgın adamlara değil akıllıca düşünen adamlara ihtiyacı var. Böyle bakmamız lazım. Sorunları böyle çözebiliriz. Dönüp bize ne yaptınız diyorlar. Bunu sormaları normal çünkü onlar başka bir şey yatılar. Onların alışkın olmadığı bir yönetim tarzı. Siz tersini yaptınız. İhaleleri açık yaptınız. Bütün belediye başkanlarımız aynı çerçevede hareket ediyor. Hepsine teşekkür ediyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.