CHP MİLLETVEKİLİ ÖZCAN PURÇU'DAN GÜNDOĞDU ÇAĞRISI

CHP MİLLETVEKİLİ ÖZCAN PURÇU'DAN GÜNDOĞDU ÇAĞRISI

İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenecek Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’nin önemine dikkat çekti ve tüm vatandaşları Gündoğdu Meydanı’nda darbeye ve diktatörlüğe karşı bir arada olmaya davet etti.

CHP Milletvekili PURÇU “İstanbul’da bir milyonu aşkın vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirilen Cumhuriyet ve Demokrasi mitingiyle yakılan meşaleyi İzmir’de devralacağız. CHP İlçe başkanlıklarımızda, miting öncesi değerlendirme toplantıları gerçekleştirdik. CHP örgütleri, Cumhuriyet ve demokrasi mitingi öncesinde hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yaptığımız toplantılarda partililerimizin önerilerini dinliyoruz, çözüm önerilerini geliştiriyoruz.” dedi. CHP İzmir Milletvekili PURÇU, değerlendirme toplantıları çerçevesinde Buca, Konak, Kiraz, Beydağ’da partililerle bir araya geldi. 
“CHP olarak, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin karşısında olduğumuzu defalarca ifade ettik. Diktatörlüğe, hukuksuzluğa karşı duruşumuzdan ödün vermedik, vermeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ayırım yapmaksızın tüm yurttaşlarımızın eşit, özgür ve huzur içinde yaşadığı bir Türkiye hedefiyle düzenlediğimiz ‘Cumhuriyet ve Demokrasi’ buluşmasının ikincisini,  Genel Başkanımız sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun katılımıyla 4 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 19.30’da İzmir/Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştireceğiz. Mitinge katılım noktasında, sadece İzmirlilerin değil Ege’nin diğer illerinden, Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlarımızın da yoğun bir talebi var… Perşembe günü 7’den 77’ye herkesi Gündoğdu’ya davet ediyoruz. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle hep birlikte, cumhuriyet ve demokrasi için haykıralım. Bir arada olduğumuzda ne kadar güçlü olduğumuzu gösterelim.” diyen PURÇU, CHP’nin İzmir mitingi için vatandaşlara çağrısını şu sözlerle noktaladı:

“Cumhuriyet ve Demokrasi için hep birlikte haykırmaya… Omuz omuza, yan yana, 4 Ağustos Perşembe 19.30’da Gündoğdu Meydanı’na…”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.