CHP, Seferihisar'da buluştu, eşitlik vurgusu yaptı!

CHP, Seferihisar'da buluştu, eşitlik vurgusu yaptı!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Seferihisar'da Cumhuriyet Halk Partili kadınlarla kahvaltıda buluştu.

MEDYA EGE - CHP Seferihisar ilçe Başkanlığı, Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet Halk Partili kadınlarla kahvaltı etkinliği gerçekleştirdi.

Buluşmaya; CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve eşi Fatma Yetişkin, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Fulya Alçay ve CHP Seferihisar ilçe örgütünün her kademesinden kadın yöneticiler katıldı.

'AİLE DESTEKLERİ SİGORTASI'

fifgoexxoaeioan.jpg

300 kişilik buluşmada bir konuşma gerçekleştiren CHP İl Başkanı Yücel, "Ülkemiz birçok sorunla boğuşuyor en başka ekonomik kriz, işsizlik hayat pahalılığı, hayat insanlara adil davranmıyor. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde hayata geçireceği Aile Destekleri Sigortası ile gelir dağılımındaki adaletsizliği gidereceğiz. Bir haneye asgari ücretten az para giriyorsa bu eve destek yapacağız. Ülkemizde çok sayıda sorun var, biz kadın güçlü olsun istiyoruz, kadın örgütlensin istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORUZ'

fifqowewyaaeakr.jpg

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ise yaptığı konuşmada, "İlçemiz genelinde hemen hemen her gün farklı alanlarda saha çalışmaları gerçekleştiriyor ve çalmadık kapı bırakmıyoruz. Bir yandan da kadın dostlarımızla bir araya geliyor ve partimizin aile destek sigortasını ve kadın politikalarını kendilerine anlatıyoruz. Parti olarak hedefimiz, hiçbir vatandaşımızın o kurumdan, bu kuruma savrulmadığı, çaresiz kalmadığı, herkesin hane tipine ve özel durumuna göre Aile Destekleri Sigortası ile korunduğu yepyeni bir vizyonu hayata geçirmektir." sözlerine yer verdi.

'HALA EŞİTLİK SAĞLANAMADI!'

fifqouswqaam4jg.jpg

Örgütlü kadınlarla gerçekleşen kahvaltıda konuşma yapan bir diğer isim ise Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin oldu. Başkan Yetişkin ülkede yaşanan toplumsal cinsiyet eşitsizliğine vurgu yaparak, "Atatürk cumhuriyet devrimleri ile aslında Türk kadınının hak ettiği değeri gördüğü sağlamaya çalıştı. Fakat üzülerek kabul etmek zorundayız, hala tam anlamıyla bir kadın erkek eşitliği sağlanamadı. Bunun sebebi bir yanda kadınların bağımsız ve güçlü bireyler olması gerektiğini tartışırken, diğer yanda kadın cinayetleri, kadına yönelik şiddet gibi çağ dışı sorunlar ile mücadele etmek zorunda olmak. Bu salona baktığımda üretimde, eğitimde, siyasette kısacası hayatın her alanında olan kadınlar görüyorum. Hatta aramızda ilkleri başaran kadınlar var. Kadınların başarıları emin olun yalnızca kadınlara değil, çağdaş bir ülkede yaşamak isteyen herkes için ilham oluyor." dedi.

fifgoetwaaqyezs.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.