CHP'de adaylar merkez yoklaması ile belirlenecek

CHP'de adaylar merkez yoklaması ile belirlenecek

CHP, 27. Dönem Milletvekili adaylarını 'Merkez yoklaması yöntemi' ile belirleme kararı aldı.

Tüm Türkiye'de gözler 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili secimlerine kitlendi. CHP Örgütü, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin milletvekili aday adaylarına dilekçe yollayarak parti tüzüğüne göre "Merkez Yoklaması Yöntemi" ile belirleneceğini açıkladı. CHP Genel Başkanı Bülent Tezcan ve CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi imzalı yazi aday adaylarına gönderildi. 

İşte o yazı: 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlıklarına

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek "27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine"ilişkin, milletvekili adaylarımızın tüzüğümüzün 52.maddesi uyarınca tüm seçim çevrelerinde "Merkez Yoklaması Yöntemi" ile belirlenmesine parti meclisininin 24 Nisan 2018 tarihli toplantısında karar verilmişti.

Bu bağlamda 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimi için yapılacak aday tespitinde İl Örgütlerimizin de görüşlerinin alınması önem taşımaktadır. 

İlinizden Genel Merkezimize müracaat eden, milletvekili aday adayı listeleri üzerinde,

İlçe örgütleriniz, kadın kollarınız ve gençlik kollarınızın da görüşü alınarak milletvekili aday listesinde yer almasını önerdiğiniz kişilerin ad ve soyadı bilgilerinin en geç 14 Mayıs 2018 Pazartesi gününe kadar Parti Örgütü Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Tezcan'a kapalı bir zarf içerisinde teslim edilmesi hususunda gereğini ve bilgilerinizi rica ederiz.

1-428.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.