CHP İzmir’de flaş istifalar

CHP İzmir’de flaş istifalar

CHP Bayraklı İlçe teşkilatında flaş istifa depremi yaşandı.

CHP İzmir’de son dönemde istifalar ve tartışmalarla gündeme gelen Bayraklı İlçe Teşkilatında, bir kez daha flaş bir istifa kararı yaşandı.

2020 yılında yapılan kongrede CHP Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Suna Karabağ, ile İlçe Kadın Kolları sekreteri Hülya Metinman Kaya teşkilattaki görevlerinden istifa etti.

Karabağ ve Kaya’nın il başkanlığına istifa dilekçelerini sundukları ve istifaların kabul edildiği öğrenildi.

whatsapp-image-2022-08-29-at-15-37-55-001.jpeg

Karabağ ve Kaya, istifalarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptılar. Karabağ ve Kaya'nın istifalarının ardından yaptıkları açıklamada;

“Çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi Ailem.

Siyasi ahlakımız, parti bilincimiz, kendimize ve insan onuruna saygı anlayışımız, aldığımız görev bilinciyle 2020 Şubat ayından bu yana sürdürmekte olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’ndan ve İlçe Kadın Kolları Sekreterliği’nden üzülerek istifa ediyoruz.

Partimizin iktidar yolunda bir neferi olarak inandığımız doğrulara ters düşmeden, kimseye boyun eğmeden, bugün geçerli olan durumun olumsuzluklarına kapılmadan, söylemler ve eylemlerin tutarlılığı ile iktidar yolunda elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz.

Şunu herkes bilmelidir ki;

Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi’nden büyük değildir. Cumhuriyet Halk Partisi kişisel kariyer planları yapanları değil, toplum için politika üretenlerin partisidir.” ifadelerine yer verdiler.

Öte yandan; Karabağ yerine ilçe kadın kolları başkanlığı görevine getirilecek ismin ilerleyen günlerde belli olacağı ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum