CHP'de milletvekili aday adaylığı istifaları sürüyor!

CHP'de milletvekili aday adaylığı istifaları sürüyor!

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, milletvekili aday adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

CHP İzmir’de 11 yıldır aralıksız olarak görev yapan Kültür, Sanat, Sağlık ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fulya Alçay görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu ilk açıklayan isim olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, görevinden istifa etmişti.

Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, bugün saat 15.00’da görevinden istifa edeceğini açıklamıştı.

Öte yandan dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, Küçük Menderes’i temsil etmek için yola çıktı. Hamdi Halis sosyal medya hesabından milletvekili aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

CHP’li Halis açıklamasında, "İnsanlığa, ülkeme, memleketime ve değerli hemşehrilerime daha faydalı olma adına, partimi ve milletimi, milletin meclisinde temsil etmek adına milletvekili aday adaylığım için bugün itibariyle onurla, gururla sürdürmekte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev süremde benimle birlikte özveriyle çalışan, sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev dolaşan başta yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, kadın kollarıma, gençlik kollarıma ve tüm partililerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Milletvekili aday adaylığım için çıktığım bu kutlu yolda bugün benimle birlikte olan yol arkadaşım, kardeşim Ödemiş Belediye Başkanım Mehmet Eriş'e, il başkan yardımcımız Kazım Özdemir'e, CHP Beydağ İlçe Başkanım Şakir Başaran'a, İyi Parti ilçe yönetimine, Muhtarlar derneği başkanım Nihat Savuran ve muhtarlarımızla, oda başkanlarıma, belediye meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımız ve kıymetli partililerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında adım adım iktidara yürürken dilimizde tek bir cümle. Geliyor gelmekte olan" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.