CHP'den AK Parti'nin İstanbul itirazına ilişkin ilk açıklama!

CHP'den AK Parti'nin İstanbul itirazına ilişkin ilk açıklama!

AK Parti, İstanbul'da seçimin iptalini istedi, İl Seçim Kurulu ise bu isteği reddetti. CHP'li Engin Altay AK Parti'nin itirazı ile ilgili Halk TV'ye konuştu.

Habertürk'ün haberine göre AK Parti, İstanbul'da seçimin iptalini istedi, İl Seçim Kurulu ise bu isteği reddetti. CHP'li Engin Altay AK Parti'nin itirazı ile ilgili Halk TV'ye konuştu.

5c9b397dae78491460f896bc.jpg

Engin Altay'ın açıklamalarından satır başları;

Bize pes dedirtmeye devam ediyorlar. Seçmen meselesi en titiz işlerinden birisidir ve takvim olarak da geniştir. İtiraz süreleri vardır, biz ettik. Büyükçekmece'de seçmen taşımaya ihtiyacımız yok. Hukukun askıya alındığı bir süreç yaşanıyor. Bu seçimin iptali veya masa başında el değiştirilmesi gibi ir durum olamaz. Güvencemiz çuvallardır. Çok şükür içleri oylarımızla dolu.

Sandıkların 3'te biri sayıldı. Sonuca asla tesir etmeyecek bir tablo var ortada. Çok rahat bir şekilde İstanbul seçimi sonuçlanacak. AK Parti'nin bu süreci yaymasının nedeni nedir bununla ilgili fikirlerimiz var sonra ifade edeceğiz. 
İstanbul'da toplam 75 seçim kurulu var. 11 ilçede sayım bitti, burada torbaların güvenliği hala emin ellerde. 109 milletvekilimiz an itibari ile oy sayım işlemi yapılacak salonlardalar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.