CHP'li Aksoy, "Halk meclisleri kurulacak"

CHP'li Aksoy, "Halk meclisleri kurulacak"

CHP Menemen Belediye Başkan Adayı toplantısı yapıldı.

CHP Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, yaklaşık bir yıldır sahalarda olduğunu, sokak sokak her yerde halkla buluştuğunu, herkese dokunarak, sorunlarını dinleyerek projeler ürettiklerini ve belediye başkanlığını kazandıktan sonra bu projeleri hayata geçireceklerini vaat etti. CHP Menemen İlçe Başkanı Serdar Değirmenci ise, “Biz büyük bir aileyiz. Aile içinde tartışma olur ama dargınlık, küskünlük olmaz. Olsa bile uzun sürmez. Belediye başkanımız Tahir Şahin’de bu ailenin bir ferdidir ve halen parti üyemizdir. Kendisini bizzat arayarak davet ettim. Bugün aramızda yoksa; umuyorum ve diliyorum ki önümüzdeki günlerde aramızda olacaktır” dedi.

CHP Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve meclis üyeleri tanıtım toplantısı, Menemen Belediyesi Düğün Salonu’nda, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan ile Eski Devlet Bakanı Aydın Tümen ile İzmir eski Milletvekili Veli Aksoy’ da katıldı.

AKSOY: HALK MECLİSLERİ KURULACAK

CHP Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, yaklaşık bir yıldır sahalarda olduğunu, sokak sokak her yerde halkla buluştuğunu, herkese dokunarak, sorunlarını dinleyerek projeler ürettiklerini ve belediye başkanlığını kazandıktan sonra bu projeleri hayata geçireceklerini vaat etti. Halk Meclisleri kurarak, hesap soran, sorgulayan, denetleyen bir yapı oluşturacaklarını, Tarım ve hayvancılık kooperatifleri kurarak hayvan üreticilerine yardımcı olacaklarını belirtti. Üretici köylüyü korumak için köylü pazarları kurarak bunları her gün açık tutarak köylünün kalkınmasına yardımcı olacağını söyledi. Belediye başkanlığını kazandığında, işini yapan hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağını ifade eden Aksoy, halkçı belediyeyi hayata geçireceklerini belitti.  

thumbnail_dsc_7575.jpg

EV EV DOLAŞACAĞIZ

Açılış konuşmasını yapan Menemen İlçe Başkanı Serdar Değirmenci:

“ Bugün 31 Martta sona erecek büyük yürüyüşümüzün ilk adımlarını atıyoruz. İlçe başkanı olarak genel seferberlik ilan ediyorum. Sizleri 36 gün sürecek bir uzun yürüyüşe davet ediyorum. Durmadan, dinlenmeden, gece demeden, gündüz demeden sizleri çalışmaya davet ediyorum. Ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle, dükkan dükkan dolaşacak, çalmadık kapı, girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız, 36 gün durmadan çalışacağız ve Menemen Belediyesini, AK Parti’ye teslim etmeyeceğiz” dedi.

CHP MENEMEN’DE DİMDİK AYAKTA DURUYOR

Bir süre önce İlçe yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının toptan istifa etmesine rağmen ana gövdenin yerinde kaldığını ve CHP’nin Menemen’de dimdik ayakta olduğunu ifade eden Değirmenci,  “Biz büyük bir aileyiz. Aile içinde tartışma olur ama dargınlık, küskünlük olmaz. Olsa bile uzun sürmez. Belediye başkanımız Tahir Şahin’de bu ailenin bir ferdidir ve halen parti üyemizdir. Kendisini bizzat arayarak davet ettim. Bugün aramızda yoksa; umuyorum ve diliyorum ki önümüzdeki günlerde aramızda olacaktır. Nasıl ki bir başka partiden aday olup, oylarımızı bölmediyse, yarın da seçimi kazanmamız için bizimle birlikte olacağını umuyorum. Yine umuyorum ve diliyorum ki ilerideki günlerde bir yanlış yapmaz. Türkiye bir çıkış yolu arıyor. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler bu iktidardan kurtulmak için tarihi bir fırsat. Başkent Ankara’yı, İstanbul’u, İzmir’i, Antalya’yı, Bursa’yı, Balıkesir’i, Mersin’i, Adana’yı ve daha birçok kenti alarak Bu iktidara dur diyeceğiz… Onun için bu yerel seçimler sonuçları itibarıyla yerel olmakla kalmayacak, genel siyaseti de derinden etkileyecektir. Millet ittifakının yerel seçimlerden başarıyla çıkması, Türkiye’de siyasetin yeniden şekillenmesine yol açacaktır” dedi.

menemen_chpde_buyuk_bulusma_h24373_8ed95.jpg

HİÇ KİMSE, HİÇBİR KOLTUK VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR

“Gün ayrışma günü değil, birlik ve beraberlik içinde, hep birlikte çalışma günüdür. Bu seçimlerde kimin nerede olacağı, kimin belediye başkanı, kimin belediye meclis üyesi olacağından çok, CHP’nin kurumsal kimliği önemlidir. Parti varsa hepimiz varız. Parti yoksa, hiçbirimiz yok. Her makam günü geldiğinde bırakılabilir. Hiç kimse, hiçbir koltuk vazgeçilmez değildir. Bütün unvanlar, bütün makamlar, bütün mevkiler gelip geçicidir. Aslolan giderken bir hoş sada bırakabilmektir” diyen Değirmenci, “ Dünyada değişmeyen tek yasa; değişmektir.” Biz de Menemen’e büyük bir değişim vaat ediyoruz. Yenileşerek, gençleşerek hem kendimizi, hem Menemen’i değiştireceğiz. Geçmişimizi de inkar etmeden, geçmişte yapılan iyi şeylere de sahip çıkarak büyük bir dönüşümü sağlayacağız. Yeni kadrolarımızla, genç Belediye meclis üyelerimiz ve belediye başkan adayımız Serdar Aksoy’la Menemen’de yeni bir tarih yazacağız. CHP’yi iktidar, Serdar Aksoy’u Menemen Belediye Başkanı yapacağız. Türkiye’de laikliğin, demokrasinin, özgürlüğün, cumhuriyetin kalesi güzel İzmir’i AK Parti’ye teslim etmeyeceğiz. Aziz Kocaoğlu’ndan aldığımız bayrağı, Tunç Soyer’le daha yükseklere taşıyacağız. Kendimize güveniyoruz, örgütümüze güveniyoruz. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız, hep birlikte kazanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.