CHP'li Alper, aday olmayacağını açıkladı

CHP'li Alper, aday olmayacağını açıkladı

"Bayraklı ilçe örgütüne kadın eli değmelidir”

Önümüzdeki ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklayan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, koltuğa bir kadının oturmasını istediğini söyledi. Alper, “Bayraklı ilçe başkanın kadın olmasından yanayım ve bunun için elimden gelen tüm mücadeleyi vereceğim. Bayraklı ilçe örgütüne kadın eli değmelidir” dedi.

Gündeme Bakış'a konuşan CHP'li Alper, 20-30 yıldır siyasetin içerisinde hep aynı yüzler bulunuyor. Değişim olmalı, yeni yüzler görev alsınlar. Yeni arkadaşlarımız, kader arkadaşlarımız ilçe başkanı olsun. Yönetim kadrolarından kadınlar gençler daha fazla yer alsın. Bunu da önümüzdeki seçimlerde sandığa taşıyarak yeni yönetimlerin kadrolar yeniden şekillenmesini sağlayacağız. Bizim derdimiz bu. 3 dönemdir ilçe başkanlığı koltuğuna oturdum fakat o koltuktan hiçbir zaman güç almadım. Hep enerjimle güç verdim. Önümüzde de devam edeceğiz. Kesinlikle yeniden aday olma gibi bir derdim yok. Ben belediye başkanlarının, meclis üyelerinin, milletvekillerinin ve ilçe başkanlarının iki döneme kadar görev yapmasından yanayım. Bir dönem atamayla geldim. 2 dönem de seçimle başkan oldum. 4-5 dönem birisinin görev yapmasını doğru bulmuyorum. İnşallah bunu da önümüzdeki süreçte tüzük kurultayında görüşülüp karara bağlanır. Şimdi Bayraklı’da benim yerime görev yapacak başka birisi yok mu, yüzlerce kişi var.”

BAYRAKLI’YA KADIN ELİ DEĞMELİ

Koltuğu bir kadın başkana bırakmak istediğinin altını çizen Alper, “Kesinlikle Bayraklı’da bir kadın ilçe başkanı görmek isterim. Özellikle Bayraklı ilçe başkanın kadın olmasından yanayım ve bunun için elimden gelen tüm mücadeleyi vereceğim. Bayraklı ilçe örgütüne kadın eli değmelidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.