CHP'li Başkana Çocuğunun Yanında Sopalarla Saldırdılar

CHP'li Başkana Çocuğunun Yanında Sopalarla Saldırdılar

Çorum'un CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere kendisini daha önce tehdit eden kişiler tarafından çocuğunun yanında sopalarla darp edilerek dövüldü.

Çorum CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere dün gece parti binasında düzenlenen toplantının ardından binadan ayrıldığı sırada yanında çocuğu varken sopalı saldırıya uğradı. Hastahaneye kaldırılan Suludere'nin daha önce bu kişiler tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı.

Dün akşam 22.00 sularında meydana gelen saldırı, Çorum CHP İl ve İlçe Örgütlerinin ortak olarak kullandığı binanın önünde gerçekleşti. Partideki toplantının bitmesinin ardından binadan ayrılan ilçe başkanı Suludere bir anda etrafını saran 5 kişi tarafından sopalarla darp edildi. Çocuğunun yanında saldırıya uğrayan Ali Rıza Suludere'nin aracına da zarar veren saldırganlar olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Saldırıda vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan merkez ilçe başkanı, bölge hastahanesine kaldırılırken, şikayetçi olduğu saldırganlar polis tarafından gözaltına alındı.

Otopark Mafyası

Hastahanede tedavisinin bitmesinin ardından taburcu edilen Başkan Ali Rıza Suludere, konuyla ilgili olarak Facebook'tan paylaşım yaparak, kendisine saldıran kişilerin serbest bırakılmasına isyan etti. Kişiler hakkında "şehir zorbaları" ifadesini kullanan CHP İlçe Başkanı şahısların kendisini daha önce de tehdit ettiğini belirtti.

CHP

Çorum'un merkez noktalarından olan Gazi ve İnönü Caddesi'nde uygulanan otopark uygulamasına karşı çıktığını belirten ilçe başkanı konuyla ilgili olarak daha önce şahıslarla ücret konusunda tartıştıklarını ve kendisine saldıran şahısların daha önce kendisini tehdit ettiğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.